Connect with us

technokrata

Új, memória alapú alkalmazások jönnek 2011-ben

Dotkom

Új, memória alapú alkalmazások jönnek 2011-ben

Az SAP AG bemutatta a 2011-es, memória alapú alkalmazásokra vonatkozó termékkibocsátási tervét.

Az SAP AG bemutatta a 2011-es, memória alapú alkalmazásokra vonatkozó termékkibocsátási tervét, mely a szoftvercég szerint átalakítja azt a módot, ahogyan a vállalatok gondolkoznak, terveznek és működnek.

Az SAP memória alapú technológiájára alapozva a cég a vállalati alkalmazások új fajtáját fogja előállítani, melyet három dimenzió jellemez. Az első az úttörő jellegű analitikát jelenti, melynek segítségével óriási mennyiségű adattömeget lehet analizálni valós időben. A második új szoftverek létrehozása, és a meglévő megoldások megújítása oly módokon, ahogyan korábban nem voltak lehetségesek. A harmadik az ügyfelek IT-rendszereinek erőteljes leegyszerűsödése.

2010. második felében az SAP teljesen új, illetve meglévő SAP alkalmazások memória alapú számítástechnológiával való ellátását lehetővé tevő megoldásokat fog bemutatni. Ezen megoldások közé tartozik:
• Sales and Operations Planning: értékesítési és marketing szervezetek számára tervezett megoldás, amelynek segítségével a stratégiájuk pénzügyi hatását tudják modellezni.
• Intelligent Payment Broker: pénzügyi alkalmazás, mely a nyitott számlák számára kínál jelenlegi és történeti adatok alapján fizetési opciókat.
• Smart Meter Analytics: a közműcégek számára kínált megoldás, mely az okos mérőműszerek által biztosított adatokból készít előrejelzéseket, és az egyes ügyfélszegmensek profitabilitását vizsgálja.
• SAP Trade Promotion Management: a szoftver segítségével jobban tervezhetővé válnak az ügyfélcsoportokra vonatkozó stratégiák.
• SAP Cash and Liquidity Management: megoldás a vállalat cash-flow részletes tervezéséhez.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin