Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vírusirtó egy életre

Dotkom

Vírusirtó egy életre

Csak egyszer kell megvásárolni és életre szóló vírusvédelmet nyújt a Vipre Antivirus Premium.

A GFI Software a mai napon bejelentette, hogy életre szóló licenccel kínálja a Vipre Antivirus Premium vírusirtót. A vásárlóknak a jövőben csupán egy alkalommal kell megvenniük a Vipre-t, ami telepítés és aktiválás után korlátlan ideig ellátja a számítógép vírusok, kémprogramok, rootkitek és egyéb kártevők elleni védelmét. A Vipre Antivirus Premium változata a beépített tűzfal mellett az óránként frissülő káros URL webszűrővel és a fejlett behatolás-védelmi rendszerekkel hárítja el a külső támadásokat.

Vipre Antivirus

A GFI gyökeresen újszerű módon kínálja a Vipre-t: a vásárlás után soha többé nem kell licencet hosszabbítani, illetve a szoftver újabb változatai is ingyenesen elérhetők az életre szóló licenc segítségével. Az életre szóló Vipre Antivirus Premium díja szeptemberben 24.990 forint, ami alig kétszerese az egyéves licenc díjának (a végleges ár 29.900 forint lesz). „Biztosak vagyunk abban, hogy ezzel a lépéssel jelentősen megváltoztatjuk az antivírusok értékesítését.” – mondta a bevezetés kapcsán Simon Azzopardi, a GFI Software EMEA régió értékesítéséért felelős alelnöke.

A Vipre jó eredményeket ért el a legutóbbi antivírus összehasonlító teszteken. A Virus Bulletin február óta elvégzett négy tesztjének átlagán például a Vipre nyújtotta a legjobb proaktív védelmet, vagyis a tesztelt 55 vírusirtó közül a Vipre ismerte fel a legnagyobb, 86,8%-os arányban az új, még nem regisztrált károkozókat.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés