Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyen vírusvédelem

Dotkom

Ingyen vírusvédelem

Már vírusvédelmet is kínál az Ad-Aware szabadon használható, most megújult változata.

A Lavasoft alkalmazása igen népszerű az internetezők körében, főként annak köszönhetően, hogy hatékony antispyware és antirootkit rendszeréből ingyenesen elérhető verziót is biztosít a fejlesztő. Nem kínált azonban eddig komplex megoldást a szoftver, hiszen a vírusvédelemmel adós maradt (a fizetős kiadás rendelkezett ezzel a képességgel). Mostanáig.

ad-aware_8.3_scheduler.jpgImmár megújult Download adatbázisunkból is letölthető az Ad-Aware Free Internet Security 8.3, mely a tavalyelőtt bemutatkozott antivírus rendszerrel egészíti ki az alkalmazást. 2009 óta ezt a funkciót a Sunbelt biztosítja a programot használók számára. Emellett végre lehetőség nyílik időzített működésre, vagyis előre beállíthatunk feladatokat, amiket aztán a szoftver automatikusan végrehajt (például minden hét egy bizonyos napján futasson ellenőrzést a számítógépen).

A Lavasoft azért ültette át ezeket a funkciókat az ingyenes változatba, hogy lépést tarthasson riválisaival. Ismeretes, hogy az AVG, az Avast és az Avira szintén kínálnak (otthoni felhasználásra) ingyenes megoldásokat, melyekkel az Ad-Aware közvetlenül konkurál.

Ad-Aware 8.3 letöltés



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés