Connect with us

technokrata

Új készülékek a kínálatban

Dotkom

Új készülékek a kínálatban

Két új Android mobillal is bővül a Vodafone készülékkínálata, a Motorola Milestone mellett már a HTC Hero utódja, a Legend is kapható.

Az LG május 3-tól három új készülékkel is megjelenik, amelyek közül az LG Viewty Smile GT400 kizárólag a Vodafone-nál vásárolható meg. A legendaA HTC Legend Android okostelefon 3,2 colos AMOLED kijelzővel, valamint egyetlen alumíniumblokkból kialakított készülékházzal rendelkezik. A HTC Legend a Google Android 2.1-es operációs rendszerét alkalmazza és a gyártó cég saját fejlesztésű HTC Sense kezelőfelületével kényezteti a felhasználót. A készülékbe a 600 MHz-es processzor mellett összesen 384 MB RAM és 512 MB ROM memóriát integráltak, ami Micro SD kártya segítségével 32 GB-ig bővíthető. A hagyományos navigációs gombot egy lapos, a készülék egyedi kialakításához illeszkedő, a kezelhetőséget jelentősen javító, gombba rejtett optikai navigációval váltották fel. Az Android Market számos alkalmazásán keresztül pedig a telefon gyári szolgáltatásain felül a felhasználók saját igényeiknek megfelelően egészíthetik ki a menüt.

A nagyképűA Motorola Milestone már elérhető a Vodafone kiemelt üzleteiben. A készülék szintén Google Android 2.1 operációs rendszerrel és 600 MHz gyorsaságú processzorral rendelkezik. A beépített 256 MB RAM, valamint 512 MB ROM memória Micro SD kártyával 32 GB-ig bővíthető. A 3,7 hüvelykes kijelző 854×480 pixeles felbontása a jelenleg kapható okostelefonok között a legnagyobb. A készülék egy oldalra csúsztatható teljes QWERTY billentyűzettel rendelkezik, segítve az e-mailek, sms-ek gyors és könnyű megírását. A mosolygósAz LG három újdonsággal érkezik május 3-án, amelyek közül az LG Viewty Smile GT400 csak a Vodafone-nál lesz kapható. Az LG GS290 készüléket háromcolos, WQVGA felbontású érintőképernyős kezelőfelülettel, FM rádióval és két megapixeles kamerával látták el. A telefonon a speciális ikonok segítségével a közösségi oldalak integráltan és könnyen érhetők el. Az LG GU230 szétcsúsztatható mobil 2,2 colos kijelzővel, MP3, MP4 lejátszó, FM rádióval, Bluetoothszal rendelkezik. A kizárólag a Vodafone-nál megvásárolható LG Viewty Smile GT400 szintén háromcolos érintőképernyős telefonja már öt megapixeles beépített kamerával rendelkezik és 3,6 megabit sebességű HSDPA internetkapcsolatot támogat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu