Connect with us

Hirdetés

technokrata

(Fel)törhetetlen svájci bicska

Dotkom

(Fel)törhetetlen svájci bicska

100 ezer font jár a bicskanyitogató stílusért.

Legendásan strapabíróak, egészen hosszú használati idővel rendelkeznek Svájc méltán híres bicskái. Az alpesi ország egyik legismertebb gyártója, a Victorinox örök garanciát vállal termékeire, így nem meglepő, hogy a repülési biztonsági szabályok szigorodása ellenére töretlen népszerűségnek örvendenek a turisták köreiben is. Bővebben a svájci bicskákról.

Apropó, biztonság: a Victorinox nemrég szokatlan kihívással élt a hackerek irányába. USB-s tárolót is tartalmazó multifunkciós bicskájának digitális védelmét olyan maga szintűnek tartja, hogy nyugodtan bíztatja a hackelésben jártasakat, tegyék próbára magukat. Aki meg tudja „törni” a Secure Pro fantázianevű kést, 100 ezer fontos jutalomra számíthat.

Eddig azonban nem járt sikerrel senki. Az év elején, az amerikai Las Vegas-ban tartott CES keretei között már amerikai programozók nekieshettek a bicska biometrikus azonosítást alkalmazó védelmének, de az ujjlenyomat-„falat” senki nem tudta áttörni. Ezúttal Európában, Londonban lesz lehetősége a próbálkozóknak bizonyítani rátermettségüket, március 25-26-a között.

Nem ez az első “modern” terméke a Victorinoxnak; amint arról már mi is írtunk, a 32 GB-os pendrive-ot is tartalmazó modellt több mint egy éve dobták piacra.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés