Connect with us

Hirdetés

technokrata

Stratégiai együttműködésben a Kulcs-Soft és a Libra Szoftver

Dotkom

Stratégiai együttműködésben a Kulcs-Soft és a Libra Szoftver

Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá március 5-én egymás termékeinek viszontértékesítésére és marketing tevékenységeik összehangolására a Kulcs-Soft Nyrt. és a Libra Szoftver Zrt.

Bár a két hazai ügyviteli szoftverfejlesztő hasonló programokat fejleszt, ugyanakkor az elmúlt 20 év során sosem kerültek valós versenyhelyzetbe egymással, mivel termékeik és célcsoportjaik között nincs átfedés. Míg a Kulcs-Soft a dobozos szoftverek piacát hódította meg, addig a Libra a komplex, integrált rendszerek területére fókuszált – áll a Kulcs-Soft közleményében. Az értékesítés és marketing összehangolásával a két társaság azonban a teljes hazai piacot le tudja fedni az egyéni vállalkozóktól a több ezer fős nagyvállalatokig. Az együttműködés lényege, hogy akiknek a Libra túl nagy és bonyolult, azoknak a Kulcs-programokat ajánlja a Libra, akik pedig felhasználóik közül “kinövik” a dobozos termékeket, és komplex, integrált rendszert keresnek, azoknak a Kulcs-Soft a Librát ajánlja.

Az együttműködés az ügyfelek egyszerűsített programváltására is kitér, mely értelmében a két cég maximálisan együttműködik az ügyféladatok egyik rendszerből a másikba történő átemelésében, így a rugalmas és zökkenőmentes ügyviteli-rendszer váltásban.

A közlemény szerint mindkét fél komoly lehetőségeket lát az együttműködésben, figyelembe véve, hogy az iparági felmérések szerint az elmúlt másfél évben a magyar szoftverfejlesztő cégek teret tudtak nyerni a nemzetközi versenytársakkal szemben, köszönhetően költséghatékony megoldásaiknak és specializálódásuknak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés