Connect with us

Hirdetés

technokrata

Biztonságos adathordozás Kingston pendrive-val

Dotkom

Biztonságos adathordozás Kingston pendrive-val

A meghajtó 10 sikertelen próbálkozás után zárolja és újraformázza önmagát.

A Kingston DataTraveler Locker+ biztonságos USB flash meghajtó termékcsalád legújabb tagja is hardveres titkosítást alkalmaz, a felhasználó adatainak védelméért. A rajta tárolt adatokat 256 bites AES titkosítás védi; használata mégis egyszerű, mivel nincs szükség rendszergazdai jogosultságokra vagy különböző alkalmazások telepítésére. A jelszóvédelem kötelező: az összetett jelszót a felhasználó adja meg bizonyos feltételek alapján, hogy elkerülhető legyen az illetéktelen hozzáférés.

Azon vállalatoknak, amelyeknek külön publikus zónára is szükségük van a nyilvánosan megosztható adatok számára (például irodai környezetben), a Kingston a DataTraveler Locker USB-meghajtót ajánlja, amelyen nyilvános és titkosított terület egyaránt kialakítható. A Kingston továbbá kiadja a DataTraveler Vault – Privacy Edition flash meghajtót, amely a gyorsabb és ellenállóbb kialakítású megoldásokat kereső vállalati és kormányzati ügyfelek számára készült. A termék vízálló, és megfelel a kereskedelmi megoldások törvényi szabályozásának.

A 66x18x11 mm-es méretekkel bíró pendrive 4 GB-os, 8 GB-os, 16 GB-os és 32 GB-os kivitelben érhető el, melyekhez ötéves garancia és napi 24 órás technikai támogatás jár. Windows 2000/XP/Vista/7 környezetben és a 10.4-es vagy annál újabb Mac OS X-eken használható. Áruk rendre: 6345, 7345, 19.095 és 38.190 forint.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés