Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyen letölthető a legújabb Norton 360

Dotkom

Ingyen letölthető a legújabb Norton 360

A Symantec elérhetővé tette a komplett védelmi megoldást nyújtó szoftver negyedik generációjának bétaváltozatát.

A Symantec közzétette a „Quorum” nevű, és immár a Norton 360 version 4.0 bétaváltozatában is megtalálható új védelmi modell hatásosságát bizonyító adatokat. Az eljárás a fájl egyedi jellemzőit, tehát korát, letöltésének forrását, digitális aláírását és elterjedtségét használja a fájl megbízhatóságának megállapítására. A fájl megbízhatósági mutatóját annak változása során folyamatosan frissíti. Az új védelmi modell a több mint 35 millió, névtelenségét megőrző Norton Community Watch tagtól származó információ alapján megjelenése óta már 70 millió különböző fájlt követ nyomon. Az új módszer jelenleg hetente egymillió új fájlt azonosít.

Hatékonyságát egy egyesült királyságbeli, a kártevőellenes programok valós világban zajló vizsgálatára szakosodott független laboratórium, a Dennis Technology Labs által folytatott vizsgálat igazolta. Az új védelmi modellt használó Norton Internet Security 2010 volt 10 közül az egyetlen olyan termék, amely 100 százalékos észlelésével tökéletes eredményt ért el, míg az összes termék átlaga mindössze 78 százalék volt.

A Symantec all-in-one védelmi programcsomagjának következő változata többek között a PC behangolása és mentése terén lett tökéletesebb. Olyan újításokat tartalmaz, amelyek időt takarítanak meg a számítógépezőknek, javítják a PC teljesítményét, és az „állítsd be és felejtsd el” kényelmét biztosítják. A Smart Start-up Managert használva a fogyasztók csökkenthetik a számítógép indításával együtt betöltődő alkalmazásokat, vagy széthúzhatják azok indulását, ezzel értékes időt takaríthatnak meg a rendszer indításakor. A felhasználók mentéséhez a Norton 360 bétaváltozata a fájlok netes mentését kínálja, amelyeket aztán a weben keresztül bárhonnan helyre lehet állítani, vagy el lehet érni.

Emellett tartalmazza a Norton Insight technológiacsaládot, és a helyreállító eszköz, valamint a Norton Identity Safe továbbfejlesztett változatát. A Norton 360 bétaváltozata a SONAR 2 nevet viselő, a teljesen új veszélyeket hagyományos jellemzők használata nélkül, gyanús tevékenységük alapján észlelő, tökéletesített második generációs magatartásalapú védelmi módszert, valamint egy új, vállalati szintű levélszemétgátló modult is tartalmaz. A Norton 360 bétaváltozatához tartozik a Norton Safe Web, amely a Google, a Yahoo! és a Live.com keresési eredményeit biztonsági és e-kereskedelmi minősítésekkel ellátó webhelyminősítő szolgáltatás kipróbálásának lehetősége.

A Norton 360 bétaváltozata (letöltés itt) éppúgy, mint a Norton Internet Security 2010 és a Norton AntiVirus 2010, kompatibilis a Microsoft Windows 7-tel.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés