Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új játékos a HR szoftverek piacán

Dotkom

Új játékos a HR szoftverek piacán

Az AlphaNet Kft. bejelentette, hogy a felveszi a kesztyűt a HR-szoftverek piacának vezető fejlesztőivel. A társaság már 200 millió forintot fektetett új szoftvere fejlesztésébe.

Az 1996-ban alapított, magyar tulajdonú informatikai cég, az AlphaNet Kft. bejelentette új termékének forgalmazását. Lebó Sándor, a cég tulajdonos ügyvezetője elmondta, hogy az elsősorban informatikai megoldásszállítóként ismert cég 2008 év végén látta elérkezettnek az időt arra, hogy bővítse a cég profilját. Az új szakmai terület az üzleti megoldások fejlesztésére és szállítására koncentrál, első terméke egy emberi erőforrás-kezelő (HR) megoldás, amelyet még az év vége előtt piacra dobnak.

Mint Lebó a Napi kérdésre elmondta, annak ellenére vágtak bele a HR-megoldás fejlesztésébe, hogy tisztában voltak a piaci erőviszonyokkal, azaz, hogy olyan gigászokkal kell megküzdeniük, mint az SAP, a Nexon, vagy az Rsoft.

A társaság vezetése az új szoftvert fejlesztő Üzleti Megoldások Igazgatóság (Business Solutions Division) élére Bartus Istvánt nevezték ki, aki elmondta, hogy a névadó ünnepségen A.

NET-nek elnevezett szoftver fejlesztése 200 millió forintba került, melynek megtérülését 2010 végére, 2011 elejére várják.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés