Connect with us

Hirdetés

technokrata

ITBN regisztráció 2009. szeptember 19-éig tart!

Dotkom

ITBN regisztráció 2009. szeptember 19-éig tart!

Az idei ITBN alapvetően az adatok védelme köré szerveződik, de sok előadás lesz majd a naplóadatok elemzéséről, a megfelelőség kihívásairól, a kockázatok felméréséről.

A 2009. szeptember 24-én megrendezésre kerülő Informatikai Biztonság Napjára (ITBN) minden korábbinál többen regisztráltak eddig az elmúlt néhány napban. Csupán szeptember elején indult az idén ötéves rendezvényre a résztvevők online regisztrációja, pár nap alatt szinte a várt vendégek fele regisztrált a honlapon. A várható nagy érdeklődés miatt ebben az évben új helyszínen, a Cinema City Aréna-ban (Aréna Mozi) lesz az esemény, és új technikai belépést gyorsító és egyszerűsítő megoldást is bevezettek a szervezők.

„Az előzetes visszajelzések igazolták az idén bevezetett újításokat és azt a célunkat, hogy minden érdeklődő számára a legjobb bejutási feltételt biztosítsuk. 2009. szeptember 19-éig várjuk az online jelentkezéseket, mivel az idén is szponzoraink biztosítják az érdeklők számára az ingyenes belépést, és szeretnénk mindenki számára lehetővé tenni, hogy az idei jubileumi eseményen részt vegyen”- mondta Keleti Arthur, a rendezvény főszervezője.

Az idei ITBN alapvetően az adatok védelme köré szerveződik, de sok előadás lesz majd a naplóadatok elemzéséről, a megfelelőség kihívásairól, a kockázatok felméréséről. Betekinthetünk a biztonsági elemzők munkájába, az etikus hacking-ek kulisszatitkaiba. A 43 előadás mellett 38 standon várják a neves nemzetközi biztonsági gyártók az érdeklődő döntéshozókat és szakembereket.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés