Connect with us

technokrata

Tudatos energiahasználat: Energy University

Dotkom

Tudatos energiahasználat: Energy University

Komoly, de figyelmen kívül hagyott lehetőségek a fenntartható energiatakarékosság terén.

A gyártóktól független online képzési program – Schneider Electric Energy University – célja, hogy segítsen megismerni az energiahatékony megoldások különböző alkalmazási területeken való sikeres bevezetésének alapjait. A kurzusok segítségével kiemelkedő szakértelemre tehetnek szert hatékonysági kérdések, valamint a biztonságos, megbízható és költséghatékony megoldások megvalósítása terén azok, akik részt vesznek az energiafelhasználással kapcsolatos döntéshozatali, vezetési, tervezési vagy kivitelezési folyamatokban.

„Az Energy University világszerte könnyű hozzáférést biztosít felhasználóinak az energiahasználat területeivel kapcsolatos gyakorlati tananyagokhoz, hogy ezáltal csökkentse a téma összetettségét és növelje az ipar szereplőinek és a vásárlóknak a tudatosságát.” – mondta Paul Hamilton, a Schneider Electric Energy University szervezetének vezető alelnöke.

Katt a képre a nagyobb változatért!

Az Energy University kurzusai termékfüggetlenek, és a magas szintű energiakezelés eléréséhez szükséges kulcsfontosságú fogalmakra és bevált gyakorlatokra koncentrálnak. A kurzusok anyagának összeállítását a vállalat adott szakterületekre specializálódott szakemberei segítették. Az új technológiák iránti igény növekedésével és a tudásanyag bővülésével párhuzamosan az Energy University újabb és újabb kurzusokat épít be programjába.

A Schneider Electric Energy University jelenleg 11 kurzust kínál. Ezek közül néhány példa:
– Az energiahatékonyság alapjai
– Az energiahatékonyság gazdasági háttere
– Környezetbaráttá válni a Leadership in Energy and Enviromental Design (vezető szerep az energia- és környezeti tervezés terén, LEED) program segítségével
– A Trusted Advisor program áttekintése
– Alternatív energiatermelési módszerek
– Adatközpontok hatékonysága: a villamosenergia-felhasználás csökkentése
– Gyorstalpaló az energiahatékony alkalmazásokhoz

A kurzusok általában kevesebb, mint egy óra alatt végezhetőek el, és az online környezetnek köszönhetően a tanulás kényelmes és egyszerű. A saját tempóban végezhető képzés eredményességét a felhasználók a témakörökhöz tartozó teszteken mérhetik le, amelyek egyben a minősítő vizsgára történő felkészülés során is segítséget jelentenek.
A megszerezhető minősítés azt bizonyítja, hogy az adott felhasználónak átfogó ismeretei vannak az energiahasználatról, és képes önállóan kezelni az energiatudatossággal, a problémamegoldással és a megoldások tervezésével kapcsolatos helyzeteket.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu