Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már négyszázezer T-Home-előfizető

Dotkom

Már négyszázezer T-Home-előfizető

A T-Home tévé-előfizetőinek száma április elején elérte a 400 ezret – jelentette be a Magyar Telekom, amely – mint a közlésében szerepel – ezzel újabb lépést tett afelé, hogy minőségi szolgáltatóként a hazai távközlési piac minden területén vezető szerepet érjen el.

A Magyar Telekom T-Home márkájának “képernyő-szolgáltatásai” közül a műholdas T-Home Sat TV, valamint a T-Home IPTV televíziós szolgáltatások megrendeléseinek száma az elmúlt hónapokban dinamikusan emelkedett, és a T-Home Kábel TV szolgáltatás iránt is változatlanul élénk a kereslet.

A cég szerint a növekedés egyrészt a T-Home márka sikeres piaci bevezetésének, másrészt annak köszönhető, hogy a Magyar Telekom a hazai piacon egyedül működik úgynevezett három képernyős vállalatként: vagyis nyújt együtt vezetékes és – a T-Mobile márkája révén – mobil hálózaton tévéadást, internetet és telefont.

A T-Home Sat TV szolgáltatás kedvező piaci fogadtatásában kiemelkedő szerepet játszik annak digitális hang- és képminősége, széles csatornaválasztéka, elektronikus műsorújságja, a HD minőségben elérhető csatornák megléte, és nem utolsósorban a versenyképes ár – fűzi hozzá a társaság közleménye.

A T-Home márka bevezetésével a hagyományos televíziózást gyökeresen átalakító T-Home IPTV interaktív televíziós platform is új lendületet kapott, ami többek között az olyan forradalmi újdonságoknak köszönhető, mint a megállítható, visszatekerhető élő televíziós adás, az elektronikus műsorújság, a több mint 700 mozifilmet akár már tévépremier előtt kínáló Videotéka (VoD), a gyerekzár, a választható nyelv és az előre programozható műsorrögzítési lehetőség.

A T-Home márka bevezetésével a hagyományos televíziózást gyökeresen átalakító T-Home IPTV interaktív televíziós platform is új lendületet kapott



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés