Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pendrive, hardveres titkosítással

Dotkom

Pendrive, hardveres titkosítással

Lopásbiztos adathordozás az új Kingston DT Lockerrel.

„Szinte mindenki, aki USB-eszközt használ, legalább egyszer veszítette már el pendrive-ját. A felmérések ennek ellenére mégis azt mutatják, hogy nagyon kevesen használnak USB-titkosítást, és ezzel komoly veszélynek teszik ki bizalmas adataikat és információikat.” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere – „Legyen szó otthoni vagy akár céges számítógépről, az első fontos lépés adataink védelme érdekében a titkosított USB-meghajtók használta.”

A Kingston új DataTraveler Locker USB-meghajtója hardveralapú, 256 bites AES-titkosítást (Advanced Encryption Standard) használ. „A fejlett 256 bites AES-titkosítás feltörése több mint 100 trillió évébe telne egy hackernek, ráadásul az USB-meghajtó tíz sikertelen bejelentkezési kísérlet után automatikusan blokkol, így a felhasználó már csak a Format funkciót érheti el, tehát az adatok semmiképpen nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe” – tette hozzá Kaszál Norbert.

Memóriája egy nyilvános és egy titkosított zónára oszlik, ez utóbbiban, még a meghajtó elvesztése vagy ellopása esetén is idegenek számára hozzáférhetetlen marad a rajta tárolt információ. Tekintve, hogy nincsen szükség alkalmazások telepítésére vagy rendszergazdai jogosultságokra, a DataTraveler Locker bármilyen környezetbe gyorsan beilleszthető, és azonnal használható.

A Kingston új DataTraveler Locker USB-meghajtói 4, 8 és 16 GB-os kivitelben kaphatók. A Kingston meghajtókhoz öt éves garancia és 24 órás technikai támogatás jár.

Műszaki adatok
– Tárolókapacitás: 4 GB/8 GB/16 GB
– Méret: 65,4x18x10 mm
– Hőmérséklet működés közben: 0-60 oC
– Tárolási hőmérséklet: -20-85 oC
– Kompatibilis operációs rendszerek: Windows Vista (a Windows ReadyBoost nem támogatott), Windows XP (SP1, SP2), Windows 2000 (SP4), Mac OS X v.10.3.x és újabb, Linux v.2.6.x és újabb



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés