Connect with us

Hirdetés

technokrata

SonicWALL védelem a vezetéknélküli hálózatoknak

Dotkom

SonicWALL védelem a vezetéknélküli hálózatoknak

Az új vezetéknélküli vezérlés és kétsávos hozzáférési pont magas szintű vezetéknélküli biztonságot, teljesítményt és kezelhetőséget biztosít.

Az új Clean Wireless a 802.11n vezetéknélküli vezérlési funkciót egyesíti NSA és TZ tűzfalaiban a SonicPoint-N kétsávos hozzáférési pontokkal. A Clean Wireless megoldás a hozzákapcsolt SonicWALL RFDPI (újbóli összeállítás nélküli mélyreható csomagvizsgálat) technológiával ellenőriz minden vezetéknélküli forgalmat, így átfogó védelmet nyújt a vírusokkal, kémprogramokkal és egyéb hálózati fenyegetettségekkel szemben a vezetéknélküli hálózaton.

A biztonságos vezetéknélküli vezérlő a SonicOS 5.2 gyári beépített szoftverben érhető el a SonicPoint részeként, vezetéknélküli titkosítást, vezetéknélküli betörés védelmet, virtuális hozzáférési pont támogatást, vezetéknélküli barangolást és integrált vezetéknélküli vendég szolgáltatásokat biztosítva. A SonicOS 5.2 azonnal letölthető a TZ és NSA tűzfalakhoz az élő support szerződésekkel rendelkező ügyfelek számára.

Az IEEE 802.11n 2.0 szabványon alapuló SonicPoint-N kétsávos hozzáférési pont akár 300 Mbps vezetéknélküli adatforgalmat tesz lehetővé, 3×3-as multiple-input multiple-output (MIMO) technológiát alkalmazva. A SonicPoint-N kétsávos hozzáférési pontok elérhetők a SonicWALL globális disztribúciós csatornáin keresztül.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés