Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dotkom

Itt a T-Home

Az MTelekom korábbi 3 márkáját, a T-Com, a T-Online és a T-Kábel rendszereit a mai naptól a T-Home váltja fel.

Christian Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója elmondta, hogy a szolgáltatások egyesítésével ezentúl egy kalap alatt tudják végezni az ezekkel kapcsolatos értékesítési, ügyfélszolgálati, technikai és kommunikációs tevékenységeket a cégnél. A márkaváltással egy időben egy új csomaggal is előállta a társaság, amelyben 24 tévécsatornát, 2 Mb/s-os internetet és telefont helyeztek el, s ami 6480 forintért megvehető. A három szolgáltatás különféle variációi továbbra is elérhetőek a T-Home ajánlataiban. Ugyanilyen három elemből álló csomagot nyújt a mobilkommunikáció területén is a cég. Ezzel az úgynevezett “double-triple” szolgáltatással az MTelekom egyedülálló a magyar piacon.

Winkler János, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese, T-Mobile vezetője azt emelte ki, hogy a Magyar Telekom először jön ki egy olyan ajánlattal, amelyben nem az első helyen szerepel a hang, bár ez is része a csomagnak, ehelyett a tévére és az internetre helyezik a hangsúlyt. A Magyar Telekom a T-Home márka alatt képernyő-élményt kíván nyújtani, és nem a hangszolgáltatásra fókuszál.

Már az idén megjelenhet a cég két szolgáltatási csomagját, azaz a vezetékes és a mobilszolgáltatásokat egyesítő, eddig a hazai piacon nem létező új ajánlata.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés