Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új regionális központ Budapesten

Dotkom

Új regionális központ Budapesten

Új szereplő jelenik meg a hazai hálózati infrastruktúra-szolgáltató piacon: az izraeli ECI budapesti regionális központ létrehozását jelentette be.

A kommunikációs platformok kiépítésére szakosodott ECI-nek Közép-Kelet-Európában jelenleg 15 meghatározó ügyfele van, és további 15 céggel folytat tárgyalásokat a lehetséges jövőbeli együttműködésről. A társaságot bízta meg hálózatai továbbfejlesztésére többek között a romániai Atlas Telecom, a szintén romániai RCS & RDS, valamint a lengyel ATM is. Mint azt Laura Howard, az ECI marketingigazgatója kérdésünkre elmondta, a társaság bevételeinek megközelítőleg a 40-50 százaléka a feltörekvő piacokról származik, és a tervek szerint ezt az arányt tovább növelnék a közép-európai hídfőállások kiépítését követően. Ennek érdekében az ECI regionális központot létesített Budapesten, valamint szerződést kötött egy hazai távközlési szolgáltatóval, amelynek nevét egyelőre nem kívánják nyilvánosságra hozni.

Az ECI marketingigazgatója elmondta, hogy a feltörekvő piacokon a hálózati infrastruktúra piac éves szinten kétszámjegyű fejlődést mutat, és bár Magyarországon jelenleg elsősorban a mobil kommunikációs hálózatok kiépítése iránt nagyobb kereslet mutatkozik, szélessávú hálózatok fejlesztéséről is tárgyalnak már a hazai piaci szereplőkkel.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés