Connect with us

Hirdetés

technokrata

10 éves a Virusbuster

Dotkom

10 éves a Virusbuster

Szakmai konferenciával ünnepelte tizedik születésnapját a Virusbuster Kft.

A Virusbuster Kft. az elmúlt 10 évben nemcsak itthon, hanem a nemzetközi porondon is nevet szerzett. Öt éve lépték át a magyar határt, s ma már 32 országban kaphatók a vállat számítógépes vírusirtó szoftverei. A kft. olyan multinacionális informatikai vállalatokkal épített ki együttműködést, mint a Hewlett-Packard, a Microsoft, a Novell és a Sun. Partneri kapcsolatot létesítettek az informatikai biztonságtechnika területének két patinás cégével, a Balabittel és a Commtouch-csal.

„Úgy gondoltuk, tizedik születésnapunkat legstílszerűbben egy szakmai konferenciával, s az azt követő fogadással ünnepelhetjük meg.” – mondta a Virusbuster tulajdonosa és ügyvezetője, Bozsó Julianna. A budapesti SAS Béke Radisson Hotelben tartott rendezvényen Bozsó Julianna megnyitója után Stange Szilárd, a VirusBuster fejlesztési igazgatója a vírusok őstörténetéről beszélt, majd Szappanos Gábor, a cég víruslaboratóriumának vezetője az 1996-tól napjainkig eltelt időszakkal foglalkozott. Előadásaikat Agócs Péter kutatási igazgató és Székely Dániel termékmenedzser trendelemzései követték.

A VirusBuster Kft.
A több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező, kizárólag magyar tulajdonú VirusBuster Kft. 1997 óta nyújt teljes körű vírusvédelmi és biztonságtechnikai megoldásokat a magyar és a külföldi piac számára. Számos magyar és nemzetközi független teszten kaptak kitűnő minősítést a kft. termékei. Zászlóshajó szoftvere, a VirusBuster Professional több alkalommal szerezte meg a Virus Bulletin 100% díjat, a Checkmark Anti-Virus Level One és CheckVir elismerést, valamint az ICSA Labs nagy nemzetközi presztízsű Desktop/Server Anti-Virus Detection minősítését, 2007-ben pedig elnyerte az ICSA Labs Desktop/Server Anti-Virus Cleaning tanúsítványát is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés