Connect with us

Hirdetés

technokrata

Erősödő vállalatirányítási rendszerek

Dotkom

Erősödő vállalatirányítási rendszerek

A korábbi 100-110 helyett az idén közel 140 vállalkozás háromszáz képviselője jelezte részvételi szándékát az IDS Scheer Hungária Kft.

által Budapesten rendezett, az üzleti folyamatok menedzsmentrendszereiről szóló Aris ProcessDay konferenciára. Ez is jelzi, hogy a nagyvállalatok érdeklődése fokozódik az új generációs számítástechnikai üzleti folyamatrendszerek iránt. Az IDS Scheer az idén 10-15 százalékos növekedésre számít az SAP-rendszerek és az üzleti folyamatok menedzsmentrendszereinek piacán. Nagyjából ekkora bővülést vár a következő évben is. Az idén a vállalat ügyfelei nemcsak a kínált szoftverekre koncentráltak, hanem a tanácsadási területekre is. Olyan projektekhez kértek szakmai támogatást, amelyek nagyobb hozzáadott értékkel bírnak (kreatívak és viszonylag magas kockázatú fejlesztések).

Az IDS Aris platformja ma már szinte az összes korábbi vállalatirányítási rendszerrel kompatibilis, beilleszthető, vagyis az újonnan indított projektek kezelésére is alkalmas. A konferencián kiderült, hogy a rendszer iránt elsősorban azok a vállalatok érdeklődnek, amelyek jelentős lakossági üzletágat működtetnek, hatalmas adatbázist kezelnek. Az üzleti döntések, stratégiák kialakításához viszont nem elég kezelni az adatokat, következtetéseket kell azokból levonni, illetve különböző halmazokat kell belőlük kialakítani. Illés József, az Aris értékesítési vezetője szerint az általuk kínált rendszerek jól alkalmazhatók a pénzügyi szektorban, például a gépjárműlízing-piac kockázatkezelése során. Kiemelte ezenkívül a hűség- vagy pontgyűjtőkártya-projekteket, amelyek esetében két eltérő profilú cég működik együtt. A társaság potenciális ügyfelei a kereskedelmi bankok is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés