Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ausztrál cégeket vesz a Freesoft-leány

Dotkom

Ausztrál cégeket vesz a Freesoft-leány

A FreeSoft bejelentette, hogy a 19 százalékban tulajdonolt leányvállalatának, a FreeSoft Asia-Pacific Ltd-nek 2,1 millió ausztrál dollárról 5,25 millió dollárra emelkedett az alaptőkéje.

Az emelés pénzügyi befektetők hozzájárulásával történt. A FreeSoft Asia-Pacific egy egymillió dolláros névértékű részvénycsomag FreeSoft részére történő átadásával, továbbá 500 ezer ausztrál dollár átutalásával teljesítette a FreeSoft szolgáltatásainak és termékeinek Ausztráliában és a Csendes-óceán térségében történő értékesítésére kötött disztribúciós szerződésben foglalt fizetési kötelezettségét.

A befolyt pénzt az ausztrál társaság nyereséges informatikai cégek felvásárlására fogja költeni. A Freesoft Asia-Pacific elsősorban olyan vállalatok akvirálását tervezi, melyek ügyfélköre jelentős érdeklődést mutathat a cég legacy-szoftverek modernizálását ígérő szolgáltatása iránt. A hosszú távú tervekben a Freesoft Asia-Pacific kinti tőzsdei bevezetése is szerepel – tudtuk meg Móricz Gábortól, a Freesoft pénzügyi tanácsadójától.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés