Connect with us

Hirdetés

technokrata

Microsoft-újdonság: “kerekasztal” háromezerért

Dotkom

Microsoft-újdonság: “kerekasztal” háromezerért

A Microsoft új termékkel áll elő a vállalati felhasználók számára. Az Office 2007 kommunikációs szerverével kompatibilis RoundTable a jövő videokonferenciáinak elengedhetetlen kelléke lesz.

A távolmaradók sem maradnak ki semmiből, sőt, talán többet is láthatnak és hallhatnak a céges megbeszélésből a 360 fokos látószöggel rendelkező új Microsoft kamera, a RoundTable segítségével. Az Office 2007-tel kompatibilis hardware körkörösen elhelyezett 5 videokamerája és 6 mikrofonja a konferenciaterem minden szegletét belátja és minden hangot rögzít. A szerkezet a hangforrások helye alapján vált nézetet, így automatikusan az éppen beszélő személy képét továbbítja.

A kamera által közvetített panorámakép felbontása 3000 x 480, amely a Live Meeting program segítségével más helyről közvetített képekkel összehangolható, így a videókonferencia beszélgetés akár több bekamerázott hely között is lefolytatható, de a konferenciához webkamera nélkül is be lehet csatlakozni. A RoundTable-t a Microsoft körülbelül 3000 dollárért fogja árusítani, sokkal olcsóbban, mint amennyibe a videokonferenciákhoz általában használatos Polycom VSX rendszer kerül.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés