Connect with us

Hirdetés

technokrata

Védelem az új Nokia telefonoknak

Dotkom

Védelem az új Nokia telefonoknak

SMS-ek, e-mailek, naptár, dokumentumok, memóriakártya – minden adatot véd a Pointsec Mobile.

A Check Point Software bejelentette a Pointsec Mobile 3.1.3 S60 Editiont, a vállalat mobil eszközökhöz kifejlesztett biztonsági megoldásának újabb verzióját, amely adatvédelmet és hozzáférés-szabályozást biztosít a Nokia E90 Communicator használóinak. Támogatja az S60 platformon alapuló Nokia E sorozat üzleti telefonjait, valamint a Nokia N sorozat multimédiás eszközeit is. A Pointsec Mobile fejlett titkosítási technológiája titkosítja és visszafejti az adatokat az S60 eszközökön, miközben csökkenti a CPU terhelését és növeli az akkumulátor élettartamát.

A Pointsec Mobile megoldások automatikusan titkosítják, illetve visszafejtik az érzékeny adatokat, a felhasználó közreműködése nélkül. A megoldás megfelel az Open Mobile Alliance (OMA – a mobil alkalmazások szabványosításának központja) paramétereinek, és támogatja a Nokia Intellisync OMA eszközmenedzsmentet is. Mindezeken túl a Check Point biztosítja valamennyi Pointsec által védett berendezés – legyen akár telefon, laptop, vagy asztali gép – központi felügyeletéhez szükséges eszközöket.

A szoftver alkalmas a telefonban tárolt összes adat, így az SMS-ek, e-mailek, a naptár, az eszközön tárolt Microsoft Word vagy PowerPoint dokumentumok, valamint a memóriakártya adatainak titkosítására is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés