Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magához tért a második negyedévben a Synergon

Dotkom

Magához tért a második negyedévben a Synergon

A Synergon-csoport a második negyedévben 200 millió forint adózás utáni nyereséget realizált, így a kumulált eredmény 176 millió forint veszteség lett – derül ki a társaság ma megjelent gyorsjelentéséből.

A Synergon Nyrt. 168 millió forint adózás utáni nyereséget realizált a második negyedévben. Az értékesítés az első negyedévet harmadával meghaladta, és a belső kapacitások eladása is sokkal aktívabb volt, mint korábban, így a második negyedév során 5%-os működési eredményt ért el a Vállalat. A második negyedév jelentősen javuló eredményességének alapja a korábban lezajlott szerkezeti és szervezeti változás.

A Fibex első és második negyedévének teljesítményében tükröződik a többszöri vezetőváltás okozta bizonytalanság. A Vállalat vezetésével ez év májusától megbízott szakember, gyors ütemben fogott a vállalat szervezetének és kereskedelmének átalakításához. Az új szakember dinamikus csapatot épített és a negyedév végére stabilizálódott a szervezet, és a jelenős átalakuláson keresztülment vállalat megújult szolgáltatásokkal és portfolióval szolgálja ki ügyfeleit.

Az Infinity, 2007 első félévében a korábbinál magasabb, 1422 millió forint árbevételt ért el, amivel a csoport árbevételéhez 18 százalékkal járult hozzá. Az elmúlt hat hónapot a Vállalat 14 millió forint pozitív üzemi és 16 millió forint pozitív adózás utáni eredménnyel zárta, és a működés biztonsága mellett anyavállalati hitelt törlesztett 83 millió forint összegben. A külföldi leányvállalatban intenzíven végzett szervező és értékteremtő tevékenységek újabb fordulópontot hoztak, feláll az értékesítési csapat és a vállalati légkört az aktív szervező és megvalósító hangulat jellemzi.

A Span féléves teljesítménye 1001 millió forint árbevétel, ami a korábbi évhez képest 6 százalékos elmaradás. Az értékesítés összetételében a szolgáltatás tartalom csökkent. A vállalat második negyedéves eredménye egy nagy állami licensz vásárláson alapszik, amely egy millió kuna fedezetet jelentett a cég részére. A működési költségek a létszámcsökkenéssel együtt, 13 százalékkal csökkentek, a vállalat 10 millió kumulált eredményt ért el.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés