Connect with us

Hirdetés

technokrata

Zonealarm – komplett védelem és külön antivírus

Dotkom

Zonealarm – komplett védelem és külön antivírus

Már kipróbálható a legújabb változat.

Megjelent a Zonealarm Security Suite legújabb, 7.1.087.000-s változata (letöltés itt), mely antivírus, anti-spyware, antispam, antiphishing funkciókkal van felvértezve, emellett képes védelmet nyújtani a személyazonosság ellopására irányuló próbálkozások ellen, és természetesen tűzfallal is el van látva. Sőt, még csemetéinket is megvédhetjük a beépített szülői felügyeletnek köszönhetően.

Érdemes kiemelni antivírus funkcióját, mely különálló szoftverként is letölthető. A fejlesztő állítása szerint javított felismeréssel és eltávolítási képességekkel rendelkezik, vírusmintákat tartalmazó adatbázisa pedig akár óránként is frissítésre kerülhet, amennyiben szükséges. Csakúgy, mint az anti-spyware esetében, a legagresszívabb digitális kártevőkkel is el tud bánni.

A Security Suite megállítja a kéretlen elektronikus levelek özönét, és természetesen hálózati adatforgalom figyelővel, illetve tűzfallal is rendelkezik. Ezáltal több rétegben képes figyelni az információáramlást, és kiszűrni mind a bejövő, mind a kimenő adatok közül a nem kívántakat. Lopakodó üzemmódja révén megpróbálja elrejteni a PC-t az Interneten a hackerek portszkennelése elől. OSFirewall (Operating System Firewall) szolgáltatásának köszönhetően még a szinte eltávolíthatatlannak tűnő kémprogramokkal, rootkitekkel és kernekszintű fenyegetésekkel is megbirkózik. Nyomon követi a programtelepítéseket, rendszerleíró-adatbázis változásokat, és a file-ok módosulásait is. Megakadályozza a Windows rendszerállományainak rosszindulatú megváltoztatását.

Mivel képes automatikusan is bekonfigurálni magát, könnyen használható, de természetesen lehetőség nyílik részletes testre szabásra is. Rendelkezik egy úgynevezett játék móddal, amivel a legtöbb biztonsági figyelmeztetést és műveletet ideiglenesen figyelmen kívül lehet hagyni, a teljes online játékélmény eléréséért. Meg tudja védeni a vezetékmentes hálózatba kapcsolódó PC-ket, blokkolja a felpattanó ablakokat, kezeli a sütiket és a cache-t, hogy megakadályozza a személyes adatokkal való visszaélést. Óvja a használót azonnali üzenőprogram használata közben is, a szülői felügyelet funkció révén pedig akár 30 különböző kategóriába (erőszakos, pornográf stb.) sorolt website-ot tud kiszűrni.

A komplett védelmet nyújtó Zonealarm Security Suite 7.1.087.000, és a ZoneAlarm Antivirus 7.1.078.000 letölthető gyors Download szerverünkről.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés