Connect with us

technokrata

Huawei-Symantec: összerakják, ami van

Dotkom

Huawei-Symantec: összerakják, ami van

Vegyesvállalatot hoz létre a Huawei Technologies és a Symantec.

A vállalatok világszerte olyan IP hálózatokat és IT rendszereket építenek ki, illetve működtetnek, amelyek egyre nagyobb számú kapcsolatokat szolgálnak ki. Ez megkívánja, hogy az egyre növekvő teljesítmény és az elérhetőségi követelmények egyensúlyban legyenek a rendszerbiztonsággal és az adatok sértetlenségével.

Erre az igényre reagálva a Symantec és a Huawei Technologies (Huawei) bejelentették, hogy a két cég vegyesvállalatot hoz létre. A vegyesvállalat segítséget nyújt a szolgáltatoknak és vállalatoknak abban, hogy hatékonyan reagáljanak ezekre a kihívásokra, és olyan biztonsági és tárolási eszközöket kínál, amelyek könnyedén alkalmazhatók. Az IDC adatai szerint a biztonsági és tárolási eszközök globális piaca mintegy 23 milliárd USD értékű, és az előrejelzések szerint Kínában 1,1 milliárd USA dollárra bővül.

Az új vállalat székhelye Chengdu-ban, Kínában lesz, és a vegyesvállalat 51 százalékban a Huawei, 49 százalékban pedig a Symantec tulajdonában lesz. A Huawei az új vállalathoz telekommunikációs és biztonsági üzletágaival járul hozzá, beleértve az integrált ellátási lánc menedzsmentet és az integrált termékfejlesztési menedzsmentet. Továbbá az új vállalatnak hozzáférése lesz a Huawei szellemi tulajdonait érintő licencekhez, kutatásaihoz, fejlesztési kapacitásaihoz, gyártási és műszaki szaktudásához, amelyekhez több mint 750 alkalmazott munkája járul hozzá. A vegyesvállalat szolgáltatási és háttér infrastruktúrája a Huawei sikeres ügyfélszolgálati és technikai támogatási modelljét követi, beleértve a globális technikai támogatást és call center szolgáltatásokat.

A Symantec a vegyesvállalathoz vezető vállalati tárolási és biztonsági szoftver licenceivel, tőkéjével és vezetési gyakorlatával járul hozzá. Emellett a Symantec 150 millió USD-t fordít a vegyesvállalat növekedésére és terjeszkedésére.

A társulási folyamatok várhatóan a jelen naptári év vége felé zárulnak le, a törvényi és kormányzati jóváhagyásoktól függően.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin