Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dotkom

CounterSpy 2

A kémprogram-eltávolító második kiadása, hibrid védelmi rendszerrel.

Az internetes fenyegetések fejlődésével az adatlopó szoftverek, a reklám- és kémprogramok, rootkitek és vírusok egyszerre fenyegetik a világhálóra kötött számítógépeket, míg az egyes károkozók közötti határ fokozatosan elmosódik. A CounterSpy 2 olyan hibrid védelmi rendszer, ami az összes károkozó ellen egyszerre nyújt védelmet. A teljesen újratervezett CounterSpy második kiadásának Vipre antivírus technológiájával hibrid, káros programok elleni védelmi rendszert alkot. Egyesíti az antivírusok sebészi pontosságát és a kémprogramkereső alkalmazások széleskörű eltávolító képességeit. A teljesen újraírt hibrid keresőmotor elődjénél lényegesen gyorsabb és hatékonyabb: a számítógép érezhető lassítása nélkül, alacsony memória és processzorhasználattal nyújt védelmet.

Az új FirstScan technológia segítségével a CounterSpy 2 a Windows betöltődése előtt, a Windows rendszerhívások megkerülésével képes a károkozók eltávolítására, így a rendszerhívásokat meghamisítani próbáló rootkitek és fejlett kémprogramok nem tudnak rejtve maradni. A CounterSpy 2 kernel szintű Aktív Védelme segítségével a károkozókat indulás előtt képes blokkolni, és a nem kívánatos rendszermódosításokat a károkozó azonnali felfüggesztésével tudja megakadályozni.

A CounterSpy 2 teljes 32 bites Vista támogatással rendelkezik, és az új biztonsági központba automatikusan beépül. A 64 bites operációs rendszerek támogatása a közeljövőben megvalósul, és ingyenes frissítésként lesz elérhető.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés