Connect with us

Hirdetés

technokrata

Symantec és Windows Vista

Dotkom

Symantec és Windows Vista

Biztonsági, adatmentési és elérhetőségi szoftverek a Windows Vistához.

Mivel a Windows Vista nem rendelkezik vírusvédelemmel, a vállalatoknak valósidejű antivírus megoldást is telepíteniük kell a Windows Vista mellett a vírusok és kémprogramok kivédésére. A Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.2 automatikus védelmet és reagálást biztosít a vírusok, kémprogramok és adware-ek ellen a Microsoft Windows Vista operációs rendszerhez, illetve újratervezték, hogy speciális használatot biztosítson a Windows Vista új rendszeréhez. A Symantec AntiVirus átfogó malware védelmet biztosít minden szinten, egy beépített, könnyen alkalmazható megoldással.

A Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.2 e mellett már magába foglalja a Symantec Client Security 3.1-et, amely antivírus és antispyware megoldást biztosít a kliens rendszereknek a Windows Vista platformon. A Symantec Client Security 3.1 proaktív kliens védelmet biztosít a komplex fenyegetések ellen antivírus, antispyware, tűzfal és betörés elleni technológiák integrálásával egyetlen konzol alatt. A védelmi alkalmazások különös jelentőséggel bírnak, mivel a manapság gyakori támadások többnyire a kliens oldali alkalmazásokra irányulnak, ellentétben a korábban megfigyelt, széles körben elterjedt hálózat-alapú támadásokkal.

A Ghost Solution Suite 2.0 már Windows Vista és Windows 64-bit támogatást is magába foglal. A Ghost Solution Suite lehetővé teszi a Windows Vista szoftver telepítését és kezelését, és a Windows Vista áthelyezésének, telepítésének és kezelésének preferált megoldása. Gyors és megbízható Windows szoftver telepítést és áthelyezést biztosít. A Ghost Solution Suite központi kezelési konzolja egyszerűsíti a mai, komplex desktopok és notebookok, valamint a távfelügyeleti és mobil rendszerek kezelését.

Azok a szervezetek, melyek Windows Vistát alkalmaznak, meg tudják védeni adataikat és rendszereiket azokon a desktopokon és laptopokon, amelyek Symantec Backup Exec for Windows Servers Desktop and Laptop Optiont és Backup Exec System Recovery Desktop Editiont használnak, melyek Gold Standard minősítéssel rendelkeznek Windows Data and System Recovery területen.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés