Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megválasztották a Synergon új igazgatóságát

Dotkom

Megválasztották a Synergon új igazgatóságát

A Synergon részvényesei konszenzusra jutottak.

A Synergon Informatika Nyrt. 2006. szeptember 12-én megtartott rendkívüli közgyűlése új igazgatóságot, új felügyelő bizottságot és új audit bizottságot választott, módosította és egységes szerkezetbe foglalta a társaság alapszabályát. A közgyűlés ezen kívül felhatalmazta az igazgatóságot saját részvények vásárlására, és felhívta a testületet arra, hogy a következő éves rendes közgyűlésig dolgozzon ki és terjesszen a közgyűlés elé a társaság tisztségviselőire és vezető munkavállalóira vonatkozó részvényopciós programot.

A közgyűlés határozata értelmében az új igazgatóság tagja lett Bokorovics Balázs, Czakó Ferenc, Fenyves Ádám, Gyimóthy Dénes, Dr. Jeszenszky Zoltán, Juhász Attila, Kő Róbert és Major Csaba.

A felügyelő bizottság és egyben az audit bizottság új tagjai: Albrecht András, Deák Klára és Németh Gábor. A felügyelő bizottságba az éves rendes közgyűlés már korábban megválasztotta Kemecsey Mária és Szalma László munkavállalói delegáltakat.

Az igazgatóság, a felügyelő bizottság, valamint az audit bizottság tagjainak mandátuma egységesen a 2008-as évet lezáró éves rendes közgyűlésig, de legkésőbb 2009. április 30-ig tart.

A közgyűlést követően mind az igazgatóság, mind a felügyelő bizottság megtartotta első ülését. Az igazgatóság tagjai az igazgatóság elnökének Dr. Jeszenszky Zoltánt, a felügyelő bizottság tagjai a testület elnökének Németh Gábort választották.

„Nagy előrelépésnek tartom, hogy a Synergon részvényesei konszenzusra jutottak, és hónapokig tartó átmeneti időszak után ismét van igazgatósága a társaságnak” – mondta el a közgyűlést követően Radnóty Zoltán, a Synergon Csoport vezérigazgatója. „A testület felállításával megnyílt a lehetőség arra, hogy hamarosan olyan, a társaság jövőjét alapvetően érintő stratégiai kérdésekben szülessenek döntések, amelyek biztosíthatják a Synergon Csoport növekedési pályára állítását, az eredményesség javítását, és ezeken keresztül a részvényesi érték jelentős növelését.”

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés