Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens szoftver irányítja a robbanóanyag-felismerőt

Dotkom

Siemens szoftver irányítja a robbanóanyag-felismerőt

Siemens csomagszállító rendszer Detroit repülőterén.

A Detroit repülőterének északi terminálját átépítő helyi építési vállalkozó a Siemens Ipari Megoldások és szolgáltatások (I&S) ágazatát bízta meg, hogy 15 millió euró értékben fejlesszen ki és építsen meg egy új poggyász-szállító rendszert. A régi, lebontásra kerülő terminál helyén egy új, 26 kapus, 63.600 m2-es, kétszintes terminált kell 2008-ban megnyitni. A projekt összköltsége átszámítva 325 millió euró.

Az I&S Airport Logistics üzletága 2900 méternyi szállító szalagot alakít ki 23 darab szabadalmaztatott csomagterelővel, 100%-os biztonsági felügyelet mellett: a „becsekkelés” után minden darabot át kell terelni a robbanóanyag-felismerő átvilágító rendszeren, mielőtt a megfelelő, startra kész repülőgépre rakják azokat. Ezen kívül a Siemens 6 darab csomagkiadó egységet is szállít.

A szerződés részét képezi egy integrált Siemens szoftvermegoldás is, amely minden rendszer-tevékenység felügyeletét, vezérlését és protokollálását ellátja. Detroit repülőterének méretét érzékelteti két számadat: 2005-ben 32 millió légiutast szolgált ki, és jelenleg naponta mintegy 1.320 járatot fogad és indít.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés