Connect with us

Hirdetés

technokrata

A teljesítmény-lassulás ügyfélvesztéssel járhat

Dotkom

A teljesítmény-lassulás ügyfélvesztéssel járhat

A megkérdezett felhasználók tizennyolc százaléka az üzleti alkalmazások teljesítményének ismétlődő lassulása esetén konkurens cég szolgáltatásait választja, vagy felmondja az üzletet.

Az üzleti alkalmazások teljesítményének lassulása gyakran a felhasználó utasításaira adott lassú reakciót, az üzleti tranzakciókban és folyamatokban hosszú késéseket, illetve a weboldalak lassú letöltését eredményezi. A digitális korban az elérhetőség az egyik legfontosabb alapelv az üzleti folyamatokban. Az információnak bármikor, bárhol hozzáférhetőnek kell lennie – csakúgy, mint a rendszereknek és az alkalmazásoknak, amelyek hozzáférhetővé teszik az információt a végfelhasználók számára.

A mai rohanó, információ-alapú világban az elérhetőség nem csupán az üzemidőről illetve az üzemszüneti időről szól, hanem a szolgáltatás minőségéről is. Az elérhetőség célja, hogy a felhasználó számára megbízható, időben történő hozzáférést biztosítson a szükséges adatokhoz és alkalmazásokhoz. Következésképpen, ha az alkalmazások teljesítménye nem teszi lehetővé, hogy a felhasználó hozzáférjen akkor és ahhoz, amihez szeretne, a felmerülő probléma hatással lesz a felhasználó hatékonyságára, és a szolgáltatás megítélésére. Ha az ügyfelek nem kapják meg azt a szintű szolgáltatást, amelyet elvárnak, üzleti tevékenységüket máshova helyezik át.

Számtalan szervezetnek alapvetővé váltak a web-alapú üzleti alkalmazások az alkalmazottakkal, ügyfelekkel, üzleti partnerekkel folytatott együttműködésben. Ezek között találhatók az üzleti szempontból kritikus folyamatok, mint a pénzügyi és könyvviteli rendszerek, a humán erőforrás és számviteli menedzsment. A felhasználók számára ezek az üzleti alkalmazások jelentik az alapvető infrastruktúrát az olyan online tranzakciók automatizálásához mint a banki ügyintézés, vásárlás és utazás.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés