Connect with us

Hirdetés

technokrata

A digitális reneszánsz következő lépése

Dotkom

A digitális reneszánsz következő lépése

Az igényes digitális élmények érája.

A 2003-as IFA megnyitó beszédében Gee Sung Choi előre megjósolta az elektronikai-termék ipar fejlődését, amelyet ő „Digitális Reneszánsznak” nevezett. Idei nyitóbeszéde alatt a digitális technológiára való átállásból származó fejlődést méltatta, amely segítségével számos új és érdekfeszítő lehetőség tárul fel előttük.

Mr. Choi hangsúlyozta a Samsung kiemelkedő pozícióját az otthoni és a mobil szórakoztatóipari termékek terén, melyek közé tartoznak a Samsung televíziók, a Blu-ray CD lejátszók, a házimozi rendszerek, az mp3 lejátszók és a legújabb technológiát képviselő mobil TV-k. A Samsung az európai piacokon elfoglalt pozíciójának fontosságát is méltatta, ahol a cégnek jelentős befektetései vannak a gyártás, a logisztika, az kutatás fejlesztés, valamint a tervezés területein.

Több új termék bejelentésével együtt a fogyasztói elektronikai ipar fejlődésében megtett következő lépést is taglalta Mr. Choi – az „Igényes digitális élmény” korszakát. A Digitális Reneszánsz jelenlegi szakaszában a magas színvonalú tartalom, a megnyerő tervezés és az új termék kölcsönhatások jellemzik a vásárlók új élményeit. Végül Mr. Choi megosztotta a hallgatósággal a Samsung elképzeléseit a jövőbeli szórakoztató-elektronikai piacról és arról, hogyan profitálhatnak a vásárlók és az iparág is az előttük álló izgalmas változásokból.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés