Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kedvező vissza nem térítendő támogatások

Dotkom

Kedvező vissza nem térítendő támogatások

Kedvezőbbek lettek az ITDH által kezelt 2006. évi Kereskedelemfejlesztési Pályázat feltételei.

A vállalatok külpiacokra jutását segítő, az ITDH Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht. által kezelt 2006. évi Kereskedelemfejlesztési Pályázat egyes jogcímeinek támogatása megváltozott. Bővült a „külföldi kiállításon való részvétel” és „hirdetések megjelentetése folyóiratokban és újságokban” jogcímekre való pályázati lehetőségek köre és megemelkedett az ezekre a jogcímekre pályázat útján elnyerhető maximális támogatási összeg is. Ugyancsak emelkedett a „nemzetközi szervezeti tagdíj” költségeihez adható támogatás mértéke és kibővült a pályázók köre.

Külföldi kiállításokon való részvételre és kísérőrendezvény szervezésére az eddigi egy alkalom helyett immár ötször lehet pályázni. Kiállítási részvétel esetében a területdíj és ehhez kapcsolódó egyéb költségek, valamint a kötelező regisztrációs költség utólagos finanszírozására adható támogatási összeg felső határa is emelkedett, így az ajánlati listában szereplő rendezvényekre immár maximum 1.200.000 Ft-os támogatásra, míg egyéb kiállításoknál maximum 1.000.000 Ft-os támogatásra pályázhatnak a vállalkozások.

A hirdetések megjelentetése jogcímen a korábbi egy alkalom helyett immár évente öt alkalommal lehet pályázatot benyújtani. A költségek 50%-ának finanszírozására kapható maximális támogatási keret a duplájára, évi 2.000.000Ft-ra emelkedett, a megjelenések számára vonatkozó megkötés nélkül. A nemzetközi szervezeti tagdíj költségeihez való 50%-os támogatás szintén a duplájára, 2.000.000Ft-ra emelkedett.

A pályázók köre is bővült, így november hatodikáig immár nemcsak a belföldi székhelyű gazdasági társaságok, közhasznú társaságok, szövetkezetek, egyéni vállalkozók, a szakmai alapon szerveződő egyesületek, szövetségek, területi önkormányzatok, valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara területi szervezetei, hanem a költségvetési szervezetek, így például a felsőfokú oktatási intézmények is pályázhatnak.

Egy cég változatlanul több jogcímen is pályázhat a vissza nem térítendő támogatásokra.

A Kereskedelemfejlesztési Pályázat pályázati felhívása és útmutatója, a pályázók köre, a támogatási jogcímek részletes felsorolása, valamint a szükséges adatlapok az ITDH honlapján olvashatóak illetve letölthetőek.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés