Connect with us

Hirdetés

technokrata

Microsoft tanár-továbbképző kurzus a Budapesti Műszaki Egyetemen

Dotkom

Microsoft tanár-továbbképző kurzus a Budapesti Műszaki Egyetemen

A vállalat támogatja a magyar közoktatásban dolgozók informatikai továbbképzését.

Idén augusztus 21. és 23. között tizedik alkalommal rendezi meg a Microsoft tanár-továbbképző kurzusát a Budapesti Műszaki Egyetemen. A továbbképzés célja, hogy minél több általános és középiskolákban dolgozó informatikatanár tudjon élni a számítástechnika nyújtotta előnyökkel, és ezen tudását a tanórákon is kamatoztatni tudja, színesebbé, jobban demonstrálhatóvá, ezáltal érthetőbbé téve a tananyagot.

Az idei rendezvényre mintegy 500 főt várnak a szervezők, a résztvevők nagyjából 65 százaléka lesz tanár, a többiek az iskolák rendszergazdái közül kerülnek majd ki, és külön szekcióban, testreszabott tematika alapján sajátíthatják el az informatikai infrastruktúra menedzsmentről összeállított továbbképzés anyagát. Az idei program egy újdonsággal is bővül, most lesz ugyanis először lehetőség arra, hogy a résztvevők laborgyakorlaton próbálják ki frissen megszerzett elméleti tudásukat.

Idén is lesz majd alkalom az előadások után az előadókkal, szakértőkkel személyesen szűk körben konzultálni, mivel, a tapasztalatok szerint, ilyen körülmények között a résztvevők sokkal nyíltabban kérdeznek.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés