Connect with us

Hirdetés

technokrata

Extra dimenzió a Sony fényképezőgépeseknek

Dotkom

Extra dimenzió a Sony fényképezőgépeseknek

A Sony hozzáadott értékű szoftveres szolgáltatással hódít piacot.

A GPS-CS1 a készítés helyét is megjelöli az új Cyber Shot, Handycam és az ? 100 D-SLR gépekkel készített fényképeken. Az egység rögzíti a pozícióra vonatkozó adatokat, amelyek hozzárendelhetők az állóképekhez, és a Picture Motion Browser szoftver segítségével online módon, „Map View” üzemmódban megjeleníthetők.

A GPS-CS1 és a Picture Motion Browser szoftver kombinációja, amelyet 2006. augusztusától mellékel a Sony új digitális fényképezőgépeihez, teljesen új stílust nyit a külföldi nyaralások vagy utazások során készített fényképek élvezésében. Ezek nyomonkövetése ugyanis sokszor igencsak nehéz feladat. Azáltal, hogy a készülék és a szoftver műholdas meghatározás alapján automatikusan összekapcsolja a felvételek készítésének helyszínét, dátumát és időpontját a képpel, sokkal gyorsabbá, egyszerűbbé és szórakoztatóbbá válik a fényképek rendszerezése és elérése.

A GPS-CS1 nem más, mint egy hordozható helymeghatározó rendszer (GPS, Global Positioning System), amely mindenütt – ahol a műholdas GPS-lefedettség elérhető – rögzíti az idő, dátum- és pozícióadatokat. A tartozék GPS Image Tracker szoftver használatával ez a pozícióadat minden egyes JPEG-kép esetében összekapcsolható a megfelelő időponttal és dátummal.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés