Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Netgear megveszi a SkipJam-et

Dotkom

A Netgear megveszi a SkipJam-et

Az akvizícióval a Netgear szoftver fejlesztési szaktudása tovább bővül az otthoni szórakoztatás, valamint a multimédia termékek távszabályozása terén.

A megállapodás értelmében a Netgear mintegy $9 milliót fizet készpénzben a SkipJam-ért, melynek egy részét az átvett mérnöki csapat megtartásának ösztönzésére fordítják. Az akvizíció még számos záró rendelkezéstől függ melynek végleges zárása a harmadik negyedévre várható.

Az akvizíció beleillik a Netgear termékportfolió bővítő stratégiájába, valamint erősíti a globális termék jelenlétét. Emellett szintén felgyorsítja a Netgear szerepvállalását a digitális otthoni szórakoztatás és a távszabályzás bővülő piacán.

Ráadásul a SkipJam viharedzett, érett professzionális mérnökcsapatának megszerzése tovább növeli a Netgear elszánt, világméretű hardverre, szoftverre és digitális otthoni szórakoztatás és kontroll technológiára kihegyezett csapatát.

A SkipJAm-et 2002-ben alapították, székhelye Port Chester-ben, New York-ban volt. Az akvizíció lezárásával a SkipJam mérnöki csapata beolvad a Netgear mérnöki csapatába, valamint Michael Spilo, a SkipJam ügyvezetője lesz a NETGEAR multimédia termékek mérnöki csapatának elnökhelyettese. A NASDAQ 4350-es rendelete alapján Mr. Spilo Netgear indító részvényopciókat kap.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés