Connect with us

Hirdetés

technokrata

Foci-VB spam nélkül?

Dotkom

Foci-VB spam nélkül?

A foci-VB idejére jellemző megnövekedett spam áradat ellen is van védelem.

A Trend Micro bejelentette, hogy az Emirates Group a Trend Micro spamszűrő megoldását választotta a szervezethez érkező kéretlen e-mail üzenetek kiszűrésére. A Trend Micro Gateway Scanning for Viruses and Spam ellenőrzi a bejövő e-mail forgalmat és kiszűri a káros vagy kéretlen leveleket. A Mercator, az Emirates Group informatikai részlege a több mint 18 000 Emirates-alkalmazott hatékonyságának növelése érdekében vezeti be a Trend Micro megoldását.

Az Emirates Group átfogó tesztelést követően döntött a Trend Micro megoldása mellett, a hatékony és magasabb fokú védelem biztosítása érdekében. A spamek számának növekedésével párhuzamosan a veszélyes webes hivatkozások és a vírusok rendszerbe kerülésének esélye is megnőtt. A bevezetésre került új technológia segítségével a szervezet fel kívánja venni a harcot az egyre nagyobb számban érkező kéretlen levelek ellen, amelyek növelik a biztonsági kockázatot és csökkentik a szervezet hatékonyságát.

„Az e-mail alapvető kommunikációs eszköz a légi közlekedési üzletágban, a spamek azonban csökkentik rendszerünk hatékonyságát és hátráltatják alkalmazottainkat a munkavégzésben” – mondta Patrick Naef, az Emirates informatikai megoldásokért felelős alelnöke – „A kéretlen levelek kiszűrésével, valamint a tárolt és feldolgozott e-mail üzenetek racionalizálásával a Trend Micro megoldása lehetővé teszi, hogy elektronikus erőforrásainkat megfelelően használjuk ki, így több időt fordíthassunk ügyfeleink kiszolgálására.”

Az Emirates mellett a Trend Micro számos más közel-keleti szervezettel, többek között a Dubai Silicon Oasis és a bahhreini Central Informatics Organisation (CIO) cégekkel is együttműködik.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés