Connect with us

technokrata

Telesyn helyett Telesis

Dotkom

Telesyn helyett Telesis

Az anyavállalat nevén fut tovább az európai cég.

Az Allied Telesyn, mely a biztonságos Ethernet- és IP-alapú hálózati megoldások egyik legnagyobb szállítója a világon, egyben a mind réz-, mind optikai kábelen működő IP Triple Play hálózatok piacvezető fejlesztője, bejelentette, hogy az EMEA térségben működő leányvállalatai a továbbiakban a japán anyavállalat, az Allied Telesis nevén folytatják működésüket. A névváltozással együtt globális tevékenységének fejlesztési, gyártási, értékesítési és marketing-területei egységesen az Allied Telesis neve alatt működnek tovább, ezzel is erősítve a társaság nemzetközi növekedését, mint az internet-szolgáltató és hálózati informatikai cégek IP/Ethernet-alapú megoldásainak vezető szállítója.

„A cég üzleti stratégiája, működése nem változik, csak a jövőben a japán anyavállalat nevén folytatja munkáját. Az Allied Telesyn név az Amerikából kiinduló terjeszkedés eredményeképpen lett az európai leányvállalatok neve, Amerikában most is ez marad használatban. Ettől eltekintve azonban sem ügyviteli, sem szervezeti változás nem történt, a munka megy tovább” – nyilatkozta Miodrag Sundic, az Allied Telesis értékesítési alelnöke, a közép-kelet-európai térség vezérigazgatója.

„Az Allied Telesis, mint márka, régtől fogva kivételesen magas szintű technológiájáról, termékei csúcsminőségéről és összehasonlíthatatlan ár/érték-arányáról ismert” – tette hozzá a bejelentést követően Maik Lankau, az Allied Telesis európai, közel-keleti és afrikai régiójának elnök-vezérigazgatója. „EMEA-térségbeli működésünk összehangolása a jóval nagyobb nemzetközi anyavállalattal nagyban hozzájárul majd ahhoz az elsődleges üzleti célunkhoz, hogy az Allied Telesis legyen a magas szintű IP/Ethernet-alapú hálózati hozzáférés-technológiák és az IP Triple Play hálózati megoldások egyes számú márkája.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin