Connect with us

Hirdetés

technokrata

Monarch Hornet Pro – A mini játékos-szörnyeteg

Dotkom

Monarch Hornet Pro – A mini játékos-szörnyeteg

Ez az apró PC egy olyan nagy teljesítményű játékos rendszer, amit bátran hasonlíthatunk a legfejlettebb megoldásokhoz is. Megnéztük, hogy a Monarch Hornet Pro Revenge Special Edition mire képes a leginkább CPU- és grafikaintenzív játékokban.


A Monarch Computer Systems székhelye Tucker-ben található (Georgia). 1991 óta gyártanak hardcore játékosoknak szánt rendszereket. Több mint 15-éves működésük alatt számos rendszert készítettek játékra, kormányzati vagy oktatási célra.
Egyrészt olyan rendszerépítőkkel találkozunk, akik olyan gépeket állítanak össze, amelyek mindenből a legjobbat tartalmazzák – s igyekeznek ezeket mindenki számára elérhetővé tenni. A másik véglet pedig, amikor egy nagy gyártó be akar lépni a játékos piacra, valamilyen iszonyúan jó géppel. Ezek a rendszerépítők valaha vagy hardcore gépeket gyártottak és túl nagyok és üzletiesek lettek, vagy általános tömeggyártással foglalkoztak, s csak most akarnak belépni az új piacra.

A Monarch elnöke, Trey Harris tette tisztába ezeket a dolgokat. Megvolt az a benyomásom, hogy ő is a hardcore gépeket favorizálja. Persze ez nem is lehet másként, ha olyan házakat akar építeni, amilyet a Hornet számára is tervezett. Bár kiváló üzleti érzéke azt is lehetővé tette, hogy különleges alkatrészek jelenhessenek meg gépeiben, mint például az EVGA gyárilag tuningolt videokártyája – ezekhez csak a Monarch-on keresztül lehet hozzájutni.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés