Connect with us

Hirdetés

technokrata

Forradalmian új, mozgó alkatrészek nélküli hálózati kamera

Dotkom

Forradalmian új, mozgó alkatrészek nélküli hálózati kamera

PTZ, az AXIS 212PTZ.

Az Axis Communications bejelentette beltéri biztonsági megfigyelésre kifejlesztett, forradalmian új, három irányban vezérelhető (Pan/Tilt/Zoom – PTZ) hálózati kameráját, az AXIS 212 PTZ-t. A kamerába egy digitális PTZ szerkezet került beépítésre, mely egy kattintásra működésbe lépő, azonnali háromirányú vezérlési funkciót biztosít, és automata pásztázást tesz lehetővé a mozgó alkatrészek kopása nélkül. Az AXIS 212 PTZ-t kompakt, diszkrét kivitele ideálissá teszi a 150 m2 alatti területek, mint pl. boltok, recepciók megfigyelésére.

Az AXIS 212 PTZ hálózati kamerában kiváló minőségű, három megapixeles érzékelő és nagy látószögű lencse van, mely 150 m2-en belül lévő tárgyakra azonnali ráközelítést tesz lehetővé. A képminőség és a sávszélesség-használat optimalizálása érdekében egyidejű mozgó JPEG és MPEG-4 tömörítést biztosít. A beépített mikrofonnal is rendelkező AXIS 212 PTZ kétirányú hangátvitelre is képes, valamint Etherneten keresztüli áramellátást kap, hogy így az adatok és az áram továbbítása egyetlen vezetéken történhessen, és a kábelezési költségek csökkenthetők legyenek.

„Az Axis új szabványt teremtett az AXIS 212 PTZ-vel, mely az első mozgó alkatrészek nélküli három irányban vezérelhető digitális kameránk” – mondta Johan Lembre, az Axis Communications termékmenedzsment alelnöke. „Ezzel az új termékkel kielégítjük a piacnak egy megbízható és rendkívül takarékos beltéri hálózati kamera iránt támasztott igényeit.”

Az AXIS 212 PTZ rendelkezik pre-alarm és post-alarm pufferelési és képi mozgásérzékelési funkciókkal, valamint riasztási kiértesítéssel egybekötött ütemezett, illetve esemény által kiváltott funkciókkal. A hálózati kamerához a biztonsági megoldások teljes skálája biztosított, mint pl. többszintű jelszavas védelem, IP-cím szűrés és HTTPS titkosítás.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés