Connect with us

Hirdetés

technokrata

IT szolgáltatási megállapodás az EDS és a Kraft Foods között

Dotkom

IT szolgáltatási megállapodás az EDS és a Kraft Foods között

1,7 milliárd USD értékű IT szolgáltatási megállapodás az EDS és a Kraft Foods között.

Az EDS 7 évre szóló, 1,7 milliárd értékű információ technológiai szerződés aláírását jelentette be a Kraft Foods, a világ második legnagyobb élelmiszer és italgyártó vállalatával.

A megállapodás értelmében a Kraft globális működésének támogatására az EDS széles körű IT szolgáltatásokat, adatközpont, hosztolás, telekommunikációs és helyszíni támogatási szolgáltatásokat nyújt. A megállapodás létrejöttéhez az Agility Alliance partnerek – Dell, Microsoft, Cisco és EMC, az EDS stratégiai szövetségesei is hozzájárultak, ugyanakkor kulcsszereplőként nyújtanak hardver- és szoftvermegoldásokat a Kraft számára.
A szerződés részeként az EDS a Kraft Foods teljes IT infrastruktúrájáért felelős, valamint világszerte 60 ezer munkatársnak nyújt asztali számítógép és szervermenedzsment szolgáltatásokat. A Kraft és az EDS egy olyan rugalmas szolgáltatási platform megvalósítását tűzte ki célul, mely mérhető és a Kraft üzleti céljaival összhangban van.

„A Krafttal kötött szerződés a globális, komplex IT szolgáltatásaink és teljesítési képességeink iránti elkötelezettségünk bizonyítéka” – mondta Steve Schuckenbrock, az EDS működésért felelős igazgatója és alelnöke.

„Az EDS az ügyfelek igényeihez igazodó Agile Platform segítségével és az EDS Agility Alliance partnerekkel együtt az elérhető legkiválóbb technológiai megoldást kínálja ügyfelei számára.”

Az EDS Agile Platform stratégiai szövetségeseink által kínált standardizált szolgáltatási csomagokat és termékeket hasznosítva, egy új generációs globális szolgáltatási rendszert valósít meg, mely lehetővé teszi a változó piaci igényekhez történő alkalmazkodást ügyfeleink számára.

A Krafttal létrejött megállapodás az EDS eddigi legnagyobb aláírt szerződése a fogyasztási cikk gyártó és forgalmazó iparágban, és a vállalat növekvő szolgáltatási képességeit mutatja ezen a specializált területen.

Az EDS következetes folyamatokra és eszközökre épülő globálisan integrált véghasználói megoldást nyújt az elérhető legnagyobb nyereség és a legkisebb kockázat érdekében.

Az EDS a Kraft mintegy 670 munkatársa átvételét tervezi világszerte.

Az EDS több mint 200 fogyasztási cikk gyártással és forgalmazással foglalkozó ügyfelet szolgál ki, évente 1 milliárd dollár fölötti árbevétele származik ebből a szektorból. A fogyasztási cikk és kiskereskedelmi iparág vezető szolgáltatójaként, az EDS számos piaci szegmensben van jelen, úgymint élelmiszer/ital, kiegészítők/lábbeli, fogyasztási termékek, valamennyi kiskereskedési egység éttermekkel együtt, tömeg és szakosodott cikkek, pékáru, gyógyszertermék, kényelmi áruk, online, katalógus és különleges termékek.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés