Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb voks a Novellre

Dotkom

Újabb voks a Novellre

Az Egyesült Államok egyik legnagyobb egészségügyi szervezete is a Novell mellett döntött.

A Novell megoldásainak bevezetése mellett döntött a San Francisco-i székhelyű Catholic Healthcare West egészségügyi szervezet. A 40 kórházban 9500 ágyat fenntartó intézmény a nagyobb vállalati biztonság megteremtése és a szigorú törvényi szabályozásoknak való megfelelés biztosítása érdekében választotta a Novell termékeit, amelyek bevezetésével az adminisztrációra fordított idő 70 százalékkal csökkent. A személyazonosság-kezelés központosításával, a Novell Identity Manager 3 bevezetésével a szervezet garantálja, hogy a HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act, az egészségbiztosítás hordozhatóságáról és elszámoltathatóságáról szóló törvény) előírásainak megfelelően csak a szükséges jogosultsággal rendelkező munkatársak férhetnek hozzá a betegek adataihoz. A rugalmasabb, nyílt környezetet biztosító Novell SUSE Linux Enterprise Server bevezetésétől pedig 1,5 millió dollár megtakarítást remél a Catholic Healthcare West.

„Az intézményünkkel szemben támasztott követelmények folyamatos változása mellett szigorú szabályok határozzák meg működésünket. Éppen ezért egy teljeskörű személyazonosság-kezelő rendszer bevezetésére volt szükségünk a szabályozási problémák megoldására fordított idő csökkentése érdekében” – mondta Eric Leader, a Catholic Healthcare West vezető műszaki tervezője – „A Novell személyazonosság-kezelő megoldása megfelelő alapot nyújt informatikai rendszerünk hatékony működtetéséhez.”

A Novell Identity Manager 3 megoldással a hozzáférések és jogosultságok kezelése mind Linux, mind UNIX rendszereken, valamint Windows platformon is lehetővé válik. Bevezetésével a Catholic Healthcare West eleget tehet a HIPAA által előírt szabályozásoknak, ugyanis informatikai csapata rendszeresen ellenőrizheti és nyomon követheti, hogy kik és mikor fértek hozzá az információkhoz.

A SUSE Linux Enterprise Server jó teljesítményt nyújt a kritikus fontosságú rendszerekben is, miközben 25 százalékkal csökkenti a hardverköltségeket és a szerverfelügyeletre fordított időt. Az egységes katasztrófavédelmi stratégia is a HIPAA előírásainak részét képezi. A Linuxnak és a nyílt forráskód stratégiának köszönhetően a Catholic Healthcare West gyorsabban és kevesebb költséggel vezethet be hibatűrő rendszereket, mint zárt forráskódú platformok esetében.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés