Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mivel védi a Microsoft a hotmaileseket?

Dotkom

Mivel védi a Microsoft a hotmaileseket?

Már harmadik éve a Trend Micro vírusvédelmi szoftvere biztosít valós idejű védelmet az MSN Hotmail web alapú e-mail szolgáltatását használó 230 millió ügyfelének.

A Trend Micro bejelentette, hogy továbbra is valós idejű vírusvédelmi és vírusirtó megoldást biztosít a közel 230 millió Hotmail e-mail postafiók számára. A cég és az MSN 2004-ben kötött megállapodásukat hosszabbították meg, melynek keretében a Trend Micro olyan keresőszolgáltatásokat nyújt az MSN Hotmail felhasználóknak, amelyek automatikus védelmet biztosítanak az e-mailhez csatolt fájlok küldésekor és fogadásakor. A Trend Micro vírusvédelmi technológiája és szolgáltatásai a vírusok, trójai programok, férgek és egyéb rosszindulatú fenyegetések e-mail üzenetekben és csatolt fájlokban történő valós idejű keresésével segíti az MSN Hotmail szolgáltatás leveleinek naprakész védelmét.

„Örömmel támogatjuk a Microsoft hosszú távú törekvését, amely valós idejű vírusvédelmi- és keresési szolgáltatásaink segítségével még hatékonyabb védelmet kíván biztosítani a Hotmail több száz millió felhasználójának.” – mondta Lane Bess, a Trend Micro fogyasztói üzletágának globális vezérigazgatója – „Mivel jelenleg az internetes fenyegetések jelentik a legnagyobb veszélyt világszerte, a Microsoft a jövőben is számíthat rá, hogy a Trend Micro skálázható vírusvédelmi motorjával és azonnali szolgáltatásaival biztosítja az MSN folyamatosan növekvő Hotmail ügyfélbázisa számára az e-mail levelek védelmét.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés