Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyors IP-hozzáférés vállalati környezetben

Dotkom

Gyors IP-hozzáférés vállalati környezetben

„Best of CeBIT Award 2006” a Siemens peer-to-peer megoldásának.

Az IP-telefónia kategóriában a Siemens HiPath BizIP nevű új kommunikációs megoldása kapta a „Best of CeBIT Award 2006” kitüntetést.

A Siemens HiPath BizIP, amelynek célcsoportját a kis ráfordítású IP-kommunikációt igénylő kisvállalatok adják, innovatív technológiai megoldásáért, kiemelkedő tulajdonságaiért és ár/teljesítmény-arányáért ítélték a díjra méltónak. A vállalati hálózatokban rendszerint bonyolult telefonközpont kapcsolja a telefonbeszélgetéseket. A HiPath BizIP a kapcsolási intelligenciát az IP-telefonokba helyezi át. Ezek a helyi hálózatra (LAN) vannak kötve, és ezen át érik el az IP-hálózatot. A telefonok az integrált peer-to-peer szoftver segítségével magukat konfigurálják.

Az új megoldás olcsó hívásokat tesz lehetővé Interneten és ISDN-en át. Emellett minden szokásos telefonszolgáltatást – konferencia, gyorstárcsázás (közvetlen hívógomb), hívólisták, személyes válaszoló automata – támogat; skálázható: akár 16 készüléket lehet könnyűszerrel csatlakoztatni. A szolgáltatásminőség, megbízhatóság és hibatűrés tekintetében is állja az összehasonlítást a hagyományos telefonrendszerekkel.

A HiPath BizIP kitűnik alacsony beruházási igényével is, mivel a felhasználóknak nem kell saját kommunikációs infrastruktúrát kialakítaniuk, és az installációs és karbantartási költségek is alacsonyak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés