Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újgenerációs üzleti megoldások a ´People Ready Business´ üzletfilozófia jegyében.

Dotkom

Újgenerációs üzleti megoldások a ´People Ready Business´ üzletfilozófia jegyében.

A Microsoft Dynamics szerepköralapú megoldások áttörést hoznak a hatékonyság terén.

A Microsoft Business Solutions Group tizedik ügyfél-konferenciája, a Convergence 2006 alkalmából a Microsoft felsővezetői felvázolták elképzeléseiket az integrált és adaptálható Microsoft Dynamics üzleti megoldások jövőjével kapcsolatban. Bill Gates, a Microsoft elnöke és vezető szoftverfejlesztője nyitóelőadásában felidézte, miként kezdte meg a Microsoft az ügyfeleknek üzleti előnyöket nyújtó összetett üzleti alkalmazások szállítását. Az újgenerációs összetett alkalmazások az üzleti folyamatokat az egyéni produktivitással és az online közösségekkel összekapcsolva javítják a vállalati termelékenységet, és támogatják a „people-ready” koncepciónak megfelelő üzleti működést.

Gates szerint a globális gazdaság digitalizálódása, az Internet-használat fejlődése és az áttörő jelentőségű szoftverfejlesztések voltak azok a fő tényezők, amelyek megteremtették a Microsoft, partnerei és ügyfelei számára az összetett alkalmazások hasznosításának lehetőségét. „Olyan újszerű, a korábbinál rugalmasabb szemléletre volt szükségünk, amely több figyelmet fordít az üzleti folyamatokra, és lehetővé teszi, hogy a különböző rendszerek hatékony együttműködéssel, zökkenőmentesen biztosítsák a felhasználóknak a kívánt eredményeket” – mutatott rá Gates. „Az összetett alkalmazások következő generációja a webszolgáltatások segítségével kapcsolja össze egymással az üzleti rendszereket, az egyéni produktivitást és az Internet online világát. Ezek a szerepalapú alkalmazások az embert állítják a középpontba, így a felhasználók hozzáférnek az őket érdeklő információkhoz, és a számukra, illetve vállalatuk számára legfontosabb dolgokra koncentrálhatnak.”

Az üzleti alkalmazások világában „összetett alkalmazásoknak” nevezik azokat a megoldásokat, amelyek több adatforrás funkcionalitását kapcsolják össze a szolgáltatásorientált architektúra (SOA) segítségével. A Convergence konferencián elhangzott mai nyitóelőadásában Bill Gates felvázolta a Microsoft összetett alkalmazásokkal kapcsolatos filozófiájának alappilléreit.

A Convergence 2006 konferencia keretében a Microsoft bemutatta Microsoft Dynamics AX 4.0 megoldását
A Microsoft Business Solutions Group éves ügyfél-konferenciája, a Convergence 2006 keretében bemutatta idén nyáron piacra kerülő Microsoft Dynamics AX 4.0 integrált vállalatirányítási megoldását. A Microsoft Dynamics AX 4.0 jelentős új előnyöket kínál az ügyfelek és a partnerek számára: szorosabb integrációt valósít meg a Microsoft technológiai architektúrájával, javítja a produktivitást és csökkenti a teljes életciklusra vetített költséget (TCO).

„A Microsoft Dynamics 4.0 stabil alapot teremt a felhasználók számára az ügyfelekkel, partnerekkel, dolgozókkal és beszállítókkal folytatott sikeresebb kommunikációhoz a különböző ágazatokban” – nyilatkozta Mark Jensen, a Microsoft Business Solutions Microsoft Dynamics AX megoldásért felelős vezetője. „Az új verzió még jobban az embereket állítja az IT funkcionalitás középpontjába, akik így mindig könnyen hozzáférhetnek a konkrét üzleti szükségleteiket kielégítő információkhoz.”

A Microsoft Technology Adoption Program (TAP –Technológiai Elfogadói Program) keretében a Microsoft Dynamics AX 4.0 tesztelésébe bevont ügyfelek és partnerek elmondása szerint egyszerű az átállás a Microsoft Business Solutions – Axapta 3.0 rendszerről, és minden vertikumban jól lehet alkalmazni az új funkcionalitást.

A Microsoft amerikai fejlesztő központja Kelet-Európából egyedüliként az XAPT Hungary Kft-t választotta ki a Microsoft Dynamics termékcsalád TAP projektjébe. A program keretében az XAPT szakemberei a redmondi központban, illetve a dániai Dynamics fejlesztő központban a Microsoft vezető fejlesztőivel közösen dolgoznak az Axapta 4.0 új verziójának a Microsoft Dynamics AX rendszernek a fejlesztésén és implementálásán.

„Rendkívül megtisztelő és nagy elismerés számunkra ez a meghívás” – hangsúlyozta Énekes Dániel az XAPT üzletfejlesztési és szolgáltatási igazgatója. „A Dynamics AX-ot világszerte 1800-an forgalmazzák, melyek közül 10 partnert választott a programba a Microsoft. Megerősítést ad számunkra, hogy nemzetközi viszonylatban is elismerésre méltó munkát végzünk az Axapta implementálásában és fejlesztésében. Számunkra és ügyfeleink számára is rendkívül hasznos ez az együttműködés a Microsofttal. A program keretében a Microsoft Dynamics AX bevezetésre kerül egy ügyfelünknél még a nagyközönség számára elérhető piacra kibocsátás előtt, így a kibocsátás pillanatában felkészülten tudjuk piacra vinni a rendszert, valamint a korábbi verziókról való átállásokat is nagy szakértelemmel és hatékonysággal tudjuk elvégezni. ”

A Microsoft Dynamics megoldásait több mint 300 kis, közép és nagyvállalat használja Magyarországon. A termékcsalád a legdinamikusabb piaci növekedést mutató vállalatirányítási rendszerek közé tartozik, amely évi 100% növekedést ért el az elmúlt 3 esztendőben.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés