Connect with us

Hirdetés

technokrata

A megfelelő szoftverrel rendelkező alkalmazottak az üzleti siker motorjai

Dotkom

A megfelelő szoftverrel rendelkező alkalmazottak az üzleti siker motorjai

A Microsoft bejelentette „People-Ready” elnevezésű új üzleti elképzeléseit.

A Microsoft Corporation ügyvezető igazgatója, Steve Ballmer kifejtette a vállalat elképzeléseit arra vonatkozólag, hogy a megfelelő szoftverrel rendelkező alkalmazottak miként válhatnak az üzleti siker motorjává. Ez az elképzelés „People-Ready” név alatt számos, a jövő év folyamán piacra dobott innovatív megoldásnak nyújt szellemi hátteret. Több mint 500 üzleti ügyfélnek címezve, Ballmer új üzleti megoldások megjelentetését vetítette előre, és elmagyarázta, hogyan lesznek ezek alkalmazhatóak a Windows Vista megjelenő verzióiban, a 2007-es Microsoft Office rendszerben, a Windows Mobile szoftverben és a Microsoft Exchange Server új verziójában, csakúgy, mint a Windows Server 2003 és SQL Server 2005-ben.

„Húsz évvel ezelőtt ugyanezen a héten a Microsoftot, a szoftver világot megváltoztató hatalmának erejébe vetett hitünknek köszönhetően, hivatalosan is bejegyezték a tőzsdén. A „People-Ready” az alapításkori, az embereknek a szoftverek általi, különböző képességekkel való felruházására vonatkozó elképzelésünk természetes kiterjesztése. Ma megtesszük a következő lépést és megmutatjuk, ezek az eszközök hogyan működnek együtt újabb innovációkat eredményezve, és nagyobb értéket képviselve az üzleti életben” – fejtette ki Ballmer.

Az elképzelései alapja az a sor szoftver, amely az elmúlt három év mintegy 20 millió dolláros R&D beruházásának eredménye, s ami új, innovatív megoldásokat hozott különböző kategóriákban. Az üzleti intelligenciától a mobil munkaerőig, az együttműködéstől a kommunikációig, a CRM megoldásoktól a vállalati információkeresésig határtalanok a lehetőségek, hogy a szoftverek még nagyobb hozzáadott értéket képviseljenek az üzleti életben.

A vállalat „People-Ready” elképzelése azon a hiten alapul, hogy az emberek az üzleti sikerek alapvető irányítói. Az az üzlet, amelyik „People-Ready”, olyan szoftvereket biztosít az alkalmazottaknak, amelyek segítségével globálisan együttműködhetnek, azonnal kapcsolatba léphetnek az ügyfelekkel és ki is szolgálhatják őket, valamint korszerűsíthetik és megreformálhatják a folyamatokat. Ezen vezérfonalak mentén a Microsoft új szoftvermegoldásokat mutat majd be, amelyek még nagyobb vásárlóértéket képviselnek majd.

Ballmer elmondása szerint a Microsoft a jövő évben kiterjeszti termék portfolióját, és megkülönböztetett kínálattal jelentkezik, kielégítve a vásárlói igények sokkal szélesebb körét, a következő kategóriákban:
– Egyesített kommunikáció és együttműködés
– Vállalati információkeresés
– Mobil munkaerő
– Business intelligence
– CRM megoldások
– Infrastruktúra

„Minden üzleti vezetőnek, akivel beszélek, fontos, hogy az alkalmazottaiból a legtöbbet hozza ki” – állítja Ballmer. „A sikeres vállalkozások vezetői megértik, hogy az üzleti sikereket és a növekedést az alkalmazottak munkája eredményezi. Mi a Microsoftnál felismertük ezt, és meg vagyunk győződve arról, hogy a megfelelő szoftver olyan eszközökhöz juttatja az alkalmazottakat, amelyek által az üzleti sikerek motorjává válhatnak.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés