Connect with us

Hirdetés

technokrata

CeBIT: Siemens Business Services újdonságok

Dotkom

CeBIT: Siemens Business Services újdonságok

Siemens a 2006. évi CeBIT-en.

A Siemens IT-szolgáltató ágazata súlyponttal három terület, a bankok és biztosítók, a közszolgálatok és a gyártóipar számára mutatja be legmodernebb megoldásait. Ezek révén a vállalatok optimálhatják folyamataikat, és hatékony ügyfél-támogatást nyújthatnak, a közszolgálat pedig magasabb szinten szolgálhatja ki az állampolgárokat. Az SBS ezek mellett ismerteti az RFID területen történt legújabb fejlesztéseket; megmutatja, hogy a PKI (Public Key Infrastructure) hogyan növeli az adatbiztonságot, és demonstrálja a mobiltelefonos repülőtéri check-in rendszer működését.

Megoldások a pénzügyi területre: “Pay as you drive (PAYD)” szatellites-mobiltelefonos, úthasználat-alapú tarifarendszer gépjármű-biztosítóknak, telefon- és callcenter-alapú multi-channel-banking, Six Sigma menedzsment rendszer a folyamatok optimálására.
Megoldások a közszolgálat számára: a “Customer Information Center” közhivatalok és ügyfeleik együttműködésére, “e-Government Labor” fejlesztő és tesztrendszer “Command Control Center” készenléti szolgálatok bevetés-irányításához, RFID-alapú páciensazonosító rendszerek, “Managed Learning” platform iskolák és közös adatközpontjuk hálózatában.

Megoldások az autó- és gyártóipar számára: integrált gyártásvégrehajtó rendszerek (MES) és vállalati erőforrás-tervezés (ERP) segítik a vállalatokat a jobb döntésekhez és nyújtanak aktuális termelési adatokat. Bemutatják, hogyan lehet rádiótechnikával támogatott termelési folyamatokat SAP-alkalmazásokba integrálni. RFID-alapú termelésirányítási megoldásokkal biztosítani lehet a szükséges anyagok “just-in-time” rendelkezésre állását. SAP Next Generation segít harmonizálni és konszolidálni a heterogén IT-környezetet.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés