Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Dell maximalizálja a mobil szélessáv előnyeit

Dotkom

A Dell maximalizálja a mobil szélessáv előnyeit

A Dell bejelentette a harmadik generációs mobil kapcsolat integrálásának tervét. A következő generációs notebookok Vodafone-kapcsolattal elérhetők lesznek egyes EMEA országokban.

A Dell bejelentette, hogy a Vodafone harmadik generációs (3G) vezeték nélküli szélessávú technológiáját elérhetővé teszi a Dell notebookot használó ügyfeleinek az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Németországban. A Dell célja, hogy kibővítse a felhasználók vezeték nélküli kapcsolat-opcióit azáltal, hogy integrált hozzáférést biztosít a Vodafone nagysebességű vezeték nélküli adathálózatához a fenti országokban. Ez az új szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára a könnyed e-mail és Internet hozzáférést a Vodafone mobil szélessávú adathálózaton keresztül.

Az idei év első felének elején a Dell High-Speed Downlink Packet Access (HSDPA) hálózat nélküli szélessávú kapcsolattal opcionálisan integrált notebook gépeket kínál, mely a jelenlegi 3G letöltési sebességet körülbelül négyszeresére növeli. Az integrált mobil szélessávú technológia visszafelé is kompatibilis lesz a Universal Mobile Telecommunications System (UMTS – más néven 3G) technológiával és a General Packet Radio Service (GPRS) vezeték nélküli adathálózattal.

A Dell a továbbiakban is a lehető leggyorsabb ütemben kívánja biztosítani a mobil felhasználók számára a vezeték nélküli kapcsolat terén a lehetőségek széles skáláját azáltal, hogy integrálja az opcionális mobil szélessávú szolgáltatásokat a jövőbeli notebook termékekbe. A cég az első olyan jelentős PC beszállító, amely több régióban bejelentette a több vezeték nélküli szolgáltatóval létesített partneri viszonyt, például a Vodafone-nal kötött, kezdetben Franciaországra, Németországra és az Egyesült Királyságra vonatkozó megállapodásokat.

„A Dell együttműködés fontos része a Vodafone azon tervének, hogy ellássa a fogyasztókat új, HSDPA alapon működő mobil megoldásokkal annak érdekében, hogy maximalizálja a mobil szélessáv előnyeit” – mondta Nick Jeffery, a Vodafone globális marketing igazgatója.

„Ez egy újabb fontos lépés afelé, világszínvonalú mobil szélessávú technológiát nyújtsunk a Dell ügyfeleinek” – nyilatkozta Jeff Kimbell, a Dell EMEA-n belüli business marketing igazgatója. „A Dell együttműködése a Vodafone-nal alátámasztja a Dell azon stratégiáját, hogy innovatív technológiai megoldásokkal lássa el a piacot és kielégítse fogyasztóink igényeit. Azáltal, hogy a Dell és a Vodafone együtt dolgozik, az ügyfelek élvezhetik az integrált, könnyen kezelhető technológia előnyeit, amely hozzáférést biztosít a világszerte használt 3G vezeték nélküli hálózathoz.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés