Connect with us

Hirdetés

technokrata

Eugene Kaspersky: “Az antivírus cégek vesztésre állnak a károkozók ellen vívott harcban”

Dotkom

Eugene Kaspersky: “Az antivírus cégek vesztésre állnak a károkozók ellen vívott harcban”

A népszerű WServerNews oldalon megjelent hírben olvasható, miszerint az Antivírus cégek vesztésre állnak a károkozók ellen vívott harcban. Ezt a kijelentést Eugene Kaspersky, a Kaspersky Lab vezetője tette nemrég megjelent közleményében.

Az orosz antivírus szakértő az Internetet a bűnözői tevékenységek melegágyaként jellemzi, ahol is hacker csoportok százai munkálkodnak azon, hogy éves szinten többszáz-millió dollárral károsítsák meg a felhasználókat. Egyelőre az antivírus cégek képtelenek felvenni a harcot – mondta Kaspersky -, és a piacon található termékek nagy része nem képes még 90%-os védelmet sem nyújtani. A víruslaborokba 200-300 új variáns érkezik naponta.

Kaspersky nem ajánl mást, mint felhasználóként igyekezzünk betartani az alapvető biztonsági előírásokat, védekezzünk a lehető legjobb szoftverekkel, így elkerülhetjük a fertőzések nagy részét. A teljes védelem érdekében használjuk a vezető gyártók antivírus, anti-spyware, behatolásészlelő és személyes tűzfalszoftvereit, telepítsük automatikusan a Windows megjelenő frissítéseit.

Már csak az a kérdés, hogy honnan tudjuk, hogy egy szoftver a legjobbak között van a maga területén? Olvassuk el az idevonatkozó nemzetközi teszteket, vagy bízzuk magunkat egy szakértő cég által kiválasztott és javasolt termékcsomagra. A Nollex Kft. igyekszik lépést tartani az IT biztonság rohamos fejlődésével és minden szóban forgó védelmi ponton a leghatékonyabb védelmi megoldást kínálja a felhasználóknak. Az Eset NOD32 antivírus, az Agnitum Outpost Pro tűzfal behatolásvédő modul és a Webroot Spy Sweeper online kémprogram-védelem a lehető leghatékonyabb védelmi stratégia sarokpontjai lehetnek a felhasználók rendszerében.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés