Connect with us

Hirdetés

technokrata

CES: az LG a mobilkommunikációs ágazat élbolyában

Dotkom

CES: az LG a mobilkommunikációs ágazat élbolyában

Az LG Electronics változatlanul a mobilkommunikációs ágazat élbolyában a CES 2006 kiállításon. A funkciófejlesztés és agresszív marketing terén tanúsított nagyléptékű haladást tükrözi az LG által bemutatott mobiltelefon termékskála.

A legkorszerűbb mobilok és mobiltartozékok nemzetközi piacának egyik vezető gyártója, az LG Electronics a CES 2006 elektronikai kiállításon adott ízelítőt erőteljes, 2006-os mobiltelefon kínálatából. A 2006-os kínálaton túl, mely a legújabb vezeték nélküli technológiákat stílusos formatervezéssel és funkcionalitással ötvözi az amerikai piac számára, az LG globális kínálatát is kihangsúlyozta és bemutatta 22, az Egyesült Államokon kívül forgalomba kerülő különböző készülékét. A CES-re látogatók közelről is szemügyre vehetik az LG mobiltelefon technológiáját a 8214-es számú LG standon, a Las Vegas Convention Center kongresszusi központ Central Hall csarnokában.

Az LG Mobile Phones markáns jelenléte a CES-en a cégnek az amerikai piacon szerzett egyre növekvő piaci részesedését tükrözi, amely 2005 harmadik negyedévében 19,6 százalékra nőtt. A harmadik negyedévben teljesített szállítások a második helyre katapultálták az LG-t a mobilgyártók rangsorában, miközben az LG megőrizte az amerikai CDMA mobilkészülék-piac legnagyobb szeletét; CDMA piaci részesedését 24,3 százalékra növelte ebben a rendkívül kompetitív környezetben. Az LG GSM készülékgyártóként is erősítette pozícióját, bebiztosítva magának a negyedik helyezést – alig két évvel azután, hogy piacra dobta első GSM készülékét. A GSM piacon tanúsított erőteljes növekedésével – 4,2 százalékkal 10,3 százalékos (Forrás: IDC, Worldwide Quarterly Mobile Phone Tracker, Q3 2005, 2005 december) részesedést harcolt ki magának a GSM piacon -, az LG kiváló helyzetben van ahhoz, hogy 2006-ban tovább bővítse részesedését az Egyesült Államok GSM piacterén.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés