Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Check Point növeli a belső biztonságot

Dotkom

A Check Point növeli a belső biztonságot

A Check Point Software Technologies Internal Security Gateway (belső biztonsági átjáró) terméke, az InterSpect már az NGX platformon is elérhető. Az InterSpect NGX a kifejezetten egyedi belső hálózati követelmények szerint épített behatolás elleni védelmet, hálózati zóna-szegmentációt és munkaállomás karanténozó képességeket is tartalmaz.

Az InterSpect NGX egy újabb mérföldkövet jelent a Check Point Total Access Protection (TAP, Teljes Hozzáférés Védelem) kezdeményezésében. A TAP segíti a szervezeteket a vállalati adatbiztonság megerősítésében annak biztosításával, hogy minden hálózatra kapcsolt PC biztonságos és megfelel a hálózat-hozzáférési házirendnek.

Az InterSpect NGX új szolgáltatásai közé tartoznak:
• Az új “gyenge láncszem” PC elkülönítés – megakadályozza a jogosulatlan hálózati hozzáférést és a fenyegetés terjedését az egyes PC-k szintjéig terjedő karanténozással, beleértve bármely fertőzött PC-t vagy azokat, amelyeken nincsen frissített végponti védelem.
• Egységes felügyelet és törvényszéki elemzés – a rendszergazdák számára betekintést enged biztonsági környezetükbe a SMART felügyeleti infrastruktúra segítségével, amely – az informatikai felügyelet megkönnyítése mellett – immár az egyes zónákhoz kapcsolódó házirend-profilokat is tartalmaz a biztonság erősítésének érdekében.
• Fokozott biztonság – a rendszergazdák számára mélyebb és szélesebb körű információbiztonságot kínál, fejlett behatárolás elleni védelemmel, még több belső LAN protokollhoz, úgymint a Citrix ICA-hoz és a Microsoft-hoz.
• Integrált web-alkalmazás biztonság a Web Intelligence-en, a webalapú infrastruktúra elleni támadásokat érzékelő és megakadályozó, fejlett képességek sorozatán keresztül. Átfogó védelmet nyújt webszervereknek az általános webalkalmazás exploitok, úgymint buffer overflow, parancs-beillesztések és SQL beillesztés ellen.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés