Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult a Budapest CD

Dotkom

Megújult a Budapest CD

Turisztikai összefoglaló és oktatási segédanyag.

A műanyagfejű matyó baba, a papírral kitömött, moshatatlan hímzett terítő és a félmeztelen nőkkel telerakott, viccesnek szánt „by night” képeslapok tömkelegén túl azért néha olyasmihez is hozzájuthat a magyar fővárosba tévedő turista, ami valódi értéket képvisel, és hazaérve tényleg alkalmas arra, hogy felidézze a várost. Ezek közé tartozik az Ability Office Kft. által nemrégiben megújított Ability Budapest CD is.

„Az Ability Budapest CD a cég első CD-rom kiadványa volt, az első verzió 1995-ben jelent meg” – mondta Makovecz Ádám, a kiadó ügyvezetője. „Akkoriban is hiánypótló volt, de most, tíz évvel az első kiadás után is az, és mint tíz éve, most is önálló kiadványként, támogatás nélkül kerül a piacra. Léteznek ugyan hasonló kiadványok, de nem szeretném minősíteni őket. Inkább azt mondom: az Ability Budapest CD-ért nem csak vállaljuk a felelősséget, de büszkék is vagyunk rá. Az új korong a régihez képest minőségében, tartalmában, képanyagában is bővült. Idegenforgalmi csomópontokon, szállodákban, könyvesboltokban kívánjuk árusítani, és persze azokban a boltokban, amelyek más kiadványainkat is forgalmazzák.”

Az Ability Budapest CD-n rajta van minden, ami fontos, és ami ráfér. Így rengeteg kép, történelmi adat, útmutató a látnivalókhoz, és nagyjából minden, amit a városról egy látogatás során néhány nap vagy hét alatt megtudható, befogadható. Kevés turista hord magával laptopot a látogatáshoz, így azokat az ismereteket, amikre városnézés közben van szükség (térkép, stb.), a kiadvány nem tartalmaz. Átfogó szemlélete miatt alkalmas viszont segédanyagnak Budapest történetének oktatásához is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés